В понеделник Тъкър Карлсън публикува интервю с бившия служител на

...
В понеделник Тъкър Карлсън публикува интервю с бившия служител на
Коментари Харесай

Макгрегър пред Карлсън: Тези, които се къпят в кръв от войната, са в Киев и Вашингтон

В понеделник Тъкър Карлсън разгласява изявление с някогашния чиновник на администрацията на Тръмп и първи консултант на Пентагона по негово време, полковник Дъглас Макгрегър, който изясни за какво войната в Украйна е сложила Съединени американски щати на ръба на „ пагубна война, която елементарно може да ни унищожи “.

Карлсън стартира със смелото изказване, че: „ съвсем всичко, което NBC и The NYTimes са ви споделили за войната в Украйна, е неистина “.

„ Руската войска е некомпетентна “ – настояват те. Украйна е народна власт! “ – „ Владимир Путин е Хитлер и се пробва да завладее света! “ – „ За благополучие, украинците побеждават “, изброява Тъкър Карлсън.

„ Всичките изказвания са невярни, изключително последното – добави Карлсън и продължи: – „ Украинската войска не печели – в действителност губи тежко. Украйна се унищожава. Нейното население е избивано. “

Тук се включи полковник Макгрегър, като съобщи, че „ множеството американци не знаят нищо за Украйна, в случай че знаеха нещо за историята на Източна Европа, всички щяха да кажат „ Излезте! “… тъй като войните, кръвта и омразата, които са се водили в продължение на епохи, са нещо, с което не можем да се оправим. “

С напредването на полемиката тонът на мненията на Макгрегър става все по-зловещи.

Той отбелязва, че президентът Байдън е разрешил „ заплащането бойните дейности “, което допуска, че в Украйна има американски сили на терен.

„ Би било неточност да се мисли, че съветските сили не знаят къде се намират те “, изяснява пенсионираният полковник, като показва, че руснаците изпращат ясно обръщение с неотдавнашните си прецизни ракетни удари покрай границите на Полша и Молдова, което гласи: „ Ако си мислите, че можете да се скриете от нас, в случай че дойдете тук, в случай че преминете тези граници, ние ще ви унищожим. “

Трябва да се примирим с тези действителности, тъй като не можем да ги победим “, означи той, размишлявайки върху обстоятелството, че хората го наричали „ непатриот “ поради мненията му.

Той заключи обстановката в Украйна много сбито: „ Ако продължим тази война с Русия в Централна и Източна Европа, тя ще доближи и до нас тук, в Съединените щати “.

Според Макгрегър „ най-умното нещо, което можем да създадем, е да прекратим тази война в този момент “, като добави: „ Руснаците в никакъв случай няма да търпят сили на НАТО на украинска земя “.

„ Украинските сили на парче се предават на руснаците, не тъй като не желаят да се бият; а тъй като не могат да се бият повече, имат толкоз доста ранени, че не могат да ги евакуират… ще забележим по какъв начин тази войска, за която похарчихме толкоз доста средства, ще се стопи. “

Що се отнася до оборудването, което се употребява за водене на бойни дейности, Макгрегър съобщи, че „ огромна част от оборудването, което изпратихме там, е напълно искрено остаряло… то е доста остаряло, не е ново “.

„ Интегрираната противовъздушна защита (на руснаците) ще смъкна от небето съвсем всичко, което лети “, безапелационен е Макгрегър.

Той добави: „ След това ще използваме нуклеарно въздържане с тактическо нуклеарно оръжие, с което споделяме на Русия: Ако продължавате да напредвате, ще би трябвало да използваме нуклеарно оръжие. Не желаеме да стигаме до такава степен, тъй като концепцията, че има така наречен тактически нуклеарни оръжия били просто една дребна нуклеарна бомба (подобни изказвания американските медии внушават на населението), и че няма да провокира нуклеарна война (са абсурдни). Използването на каквото и да е нуклеарно оръжие ще провокира доста бързо ескалация “, безапелационен е полковникът от запаса.

В края на предаването си Тъкър Карлсън попита Макгрегър за мнението му по отношение на „ левия американски мъж, преоблечен като жена “, който в този момент е представител на ВСУ и който твърди, че „ Владимир Путин е върколак, който се къпе в кръвта на украинските деца “.

Макгрегър попита „ това транссексуален мъж ли е? “. На което Карлсън отговари: „ да, това е човек с подправени гърди “.

Макгрегър не пожела да разяснява новия транссексуален представител на въоръжените сили на Украйна само че заключи: „ Аз мисля, че и всичко останало е подправено. Тази война е катастрофа… хората, които се къпят в кръв, са в Киев и Вашингтон “.

(ot )
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР