В понеделник ще внесем в парламента проекторешение за намаляване цените

...
В понеделник ще внесем в парламента проекторешение за намаляване цените
Коментари Харесай

Борисов: Имаме решение за цените на горивата

В понеделник ще внесем в Народното събрание проекторешение за понижаване цените на горивата. Имаме решение по какъв начин " Лукойл " да върне по 1 лева от остарялата цена. Това написа във " Facebook " водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той изрази убеденост, че и " Продължаваме промяната " (ПП) ще го поддържат. 
 От Политическа партия не изключват поддръжка от ГЕРБ при втория мандат
От Политическа партия не изключват поддръжка от ГЕРБ при втория мандат

Имало е спогодба Радостин Василев да оглави спортната комисия

Борисов разяснява и тематиката за сформиране на постоянно държавно управление. Той заявява желание да направи всичко допустимо, с цел да има такова. Но, в това време, прикани за някои дейности, преди да се раздадат мандатите. 

Призовавам да се приказва за държавно управление преди да се раздадат мандатите. Ако някоя от другите партии ни откаже да съставим държавно управление с нашия мандат, то не виждам по какъв начин ще дойдат след това да желаят поддръжка от нас. Нужен е прелиминарен диалог, да няма горделивост, държавно управление може да има и с първия, и с втория, и с третия мандат , съобщи той. Преди президентът Радев да даде мандатите, политическата класа би трябвало ясно и почтено да съобщи дали желае да има държавно управление. Предварително да се знае, че всички желаеме държавно управление, а не да лъжем хората, че може да се случи посредством някой от мандатите.

Припомняме, че водачът на Политическа партия Кирил Петков по-рано съобщи, че " Ако някой си мисли, че бихме създали завой и да подкрепим държавно управление на ГЕРБ - няма да ги подкрепим ".  

Той съобщи, че Политическа партия биха взели участие в договаряния с Борисов, при изискване че те са безусловно транспарантни и всички камери излъчват диалозите, тъй че никой да не може да каже, че има някакво задкулисие. Трябва да можем да приказваме за политиките, които би трябвало да се създадат дружно, безапелационен бе Петков.

Политическа партия ще приказва с ГЕРБ, само че с ясната концепция, че няма да подкрепим държавно управление на ГЕРБ без значение какво се случва, само че бихме дали доста ясно визия по кои неща те могат да разчитат на нас като съпротива, която ще поддържа техните политики, посочи той.
 ГЕРБ не знаят по кое време ще получат мандата, само че към момента са на масата
ГЕРБ не знаят по кое време ще получат мандата, само че към момента са на масата

Според Десислава Атанасова към момента има благоприятни условия за диалози по избрани цели

Петков увери, че Политическа партия ще поемат съществено отговорността за втория мандат.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР