В понеделник ще бъде взето решение докога ще продължи търсенето

...
В понеделник ще бъде взето решение докога ще продължи търсенето
Коментари Харесай

След 14 дни в неизвестност: Кризисният щаб решава дали да продълж...

В понеделник ще бъде взето решение докога ще продължи търсенето на 17-годишното момиче, предава БНР.

 

В Дупница и региона се разяснява издирването да бъде прекъснато.

Говорителят на регионалната дирекция Катя Табачка разяснява, че в случай че се вземе решение, то ще бъде огласено.

 

Кметът Първан Дангов добави: " В понеделник ще има съвещание на Кризисния щаб, ще има доклад на всички служби дали има потребност да се усилва ресурсът за издирването на Ивана ". 

 

Припомняме, че 17- годишното момиче си потегли от учебно заведение на 22 февруари, оставяйки в класната стая телефона и раницата си, след което изчезна безследно. Ден по-късно якето й е намерено преди тунела за основен път Е79 в Дупница. От нея обаче няма и диря. Камера я е уловила по какъв начин върви по потник. Това е последната диря от нея.

В издирването на момичето се включиха 150 души - служители на реда са били командировани от Перник, София и Пловдив. Доброволци и горски чиновници също се ангажираха. Бил е претърсен голям периметър в региона на Дупница и околните села.

 

В издирването се включиха и следови кучета, както и дрон. Беше образуван спешен щаб за съгласуваност. Проверяваше се всеки сигнал. Телефонът на момичето бе предаден на криминалисти. От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че работят по всички версии, само че водещите са, че Ивана или е отвлечена, или е отишла при другар.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР