В понеделник ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен западен

...
В понеделник ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен западен
Коментари Харесай

Какво ще е времето в последната седмица на годината

В понеделник ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан западен вятър, който по здрач ще отслабне. Минималните температури ще са от 0 до 5 градуса, а оптималните - сред 9 и 14 градуса.

През интервала вторник-сряда ще доминира слънчево време, като след среднощ и преди пладне тук-там ще има условия за ниска слоеста облачност или мъгла, а в четвъртък ще стартира нарастване и смъкване на облачността, над южните региони е допустимо едва да превали.

Във вторник вятърът ще отслабне, само че в сряда още веднъж ще се усили и в четвъртък ще е сдържан до мощен от юг. Температурите ще се покачват - минималните до 2-7 градуса, а оптималните ще доближат до 11-16 градуса. В петък ще е облачно с превалявания от дъжд. Вятър от юг-югозапад ще е сдържан до засилен. Температурите едва ще се намалят.

В събота ще остане облачно, а превалявания са вероятни денем основно по крайбрежието. Още през нощта вятърът ще се ориентира от северозапад и денем ще е сдържан, по крайбрежието до засилен. Температурите ще продължат да се намаляват – минималните ще са сред 0 и 5 градуса, а оптималните - от 5 до 10 градуса.

В неделя, в последния ден на 2017 година, ще има променлива, най-вече висока облачност. Вятърът от северозападен ще стане югозападен и ще отслабне. Минималните температури ще са от минус 1 до 4 градуса, а оптималните - сред 3 и 8 градуса.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР