В понеделник президентът на Съединените щати Доналд Тръмп предположи, че

...
В понеделник президентът на Съединените щати Доналд Тръмп предположи, че
Коментари Харесай

Тръмп: Боинг може да спаси модела си 737 MAX с ново име

В понеделник президентът на Съединените щати Доналд Тръмп допусна, че " Боинг " (Boeing) може да избави модела си 737 MAX като го ребрандира с ново име, в допълнение към решаването на казуса, който провокира двете неотдавнашни произшествия с подобен аероплан в Етиопия през март и в Индонезия през предишния октомври.

Тръмп написа в своя профил в Туитър: " Това което знам за брандирането е може би нищо (но аз станах президент!), само че в случай че бях на мястото на " Боинг ", щях да оправя проблемите в самолетите 737 MAX и да прибавя някои спомагателни страхотни благоприятни условия, като ребрандирането на този модел с ново име. Няма артикули, които пострадаха като този. Но още веднъж, какво, по дяволите, разбирам аз? ".

При злополуката на аероплан 737 MAX 8 в Етиопия починаха всички 157 пасажери на борда, причинявайки насилственото приземяване на този модел на " Боинг " по целия свят, в това число и в Съединени американски щати. Последва и срив на акциите на Boeing, защото самолетостроителният колос се чака да бъде изправени пред юридически искове от самолетните компании, ползващи този модел и от фамилиите на жертвите. Първото тримесечие на годината пък беше белязано и от внезапен спад в доставките и търсенето на 737 MAX.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР