В понеделник близки и приятели изпратиха с бели рози нелепо

...
В понеделник близки и приятели изпратиха с бели рози нелепо
Коментари Харесай

Дъщерята на Зурлева трогна всички с прощалните си думи

В понеделник близки и другари изпратиха с бели рози неуместно починалата Силва Зурлева, която бе някогашен член на борда на шефовете на NOVA. Припомняме, че журналистката издъхна откакто падна по стълбите в къщата си в село Ковачевица часове след настъпването на 2020 година.

След погребението на Зурлева щерка ѝ – Мила, показа трогателни думи за починалата си майка, Това тя направи посредством статус в персоналния си Facebook профил. Ето какво написа Мила Зурлева за загубата, сполетяла фамилията ѝ:

„ Маме, обичам те безпределно, вечно, че и по-късно!!! Благодаря ти за всички безсънни нощи, за всяка милувка, любов, внимание, схващане и още хиляди неща, които единствено една майчица, която обича с цялото си сърце и душа, може да направи за щерка си. Ти ме възпита да бъда откровена, същинска и с положително сърце. От теб научих какво е да се раздаваш за всички без да искаш признателност. Ти ми сподели целия свят и ме научи на “две и двеста”. Преди 12 години на връх Коледа ми даде обещание и написа “ние с теб ще се разделим единствено, когато Той (Господ) реши да ме вземе при себе си...”. Този ден настъпи на 01.01.2020 година по най-нелепия метод, само че, мамо, аз знам, че ще бъдем още веднъж дружно, просто не в този момент. Поклон пред Човека, който оказа помощ на доста българи да живеят, даде вяра на дечица в потребност и всичко това без да чака нищо в подмяна. Благодаря на стотиците хора, които пристигнаха от разнообразни краища на България и чужбина, с цел да изпратим теб, мамо - една същински почтена българка “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР