В понеделник, 2 май, от 17:30 ч. Пирин гостува на

...
В понеделник, 2 май, от 17:30 ч. Пирин гостува на
Коментари Харесай

Митревски: Предстои ни решаващ мач с Ботев , надявам се да се поздравим с успех

В понеделник, 2 май, от 17:30 ч. Пирин гостува на Ботев (Враца) в мач от 29-ия кръг на efbet Лига и 3-ти от плейофите за систематизиране на местата от 11-то до 14-то. Визитата във Враца е първата от трите следващи за тима до края на сезона. При победа „ орлетата “ ще си подсигуряват мястото в елита и следващата година три кръга преди края.
 Голове-шедьоври дадоха живец и върнаха Пирин на победния път в efbet Лига Голове-шедьоври дадоха живец и върнаха Пирин на победния път в efbet Лига
В предишния кръг Пирин се върна на победния път, откакто победи с 2:1 като хазаин Локомотив (София). Ботев (Враца) пък приключи наедно 1:1 при гостуването си на Царско село. В класирането в последната четворка Пирин е на 1-во място (11-то) с актив от 30 точки на две точки пред втория Локомотив (12-то място), който има 28 точки. Ботев е трети (13-то място) с актив от 23 точки.

„ Направихме значима крачка към осъществяването на нашата цел, откакто победихме Локомотив в предишния кръг. Но в този момент ни следва решителен мач с Ботев, който към момента има своите шансове да си обезпечи оставането в групата и ще бъде пределно стимулиран да стигне до успеха. При последното ни посещение във Враца успяхме да спечелим, само че в този момент идва ред на различен мач и е ясно, че мъчно могат да се вършат паралели. Надявам се, че ще покажем това, върху което работихме по време на тренировките и че в последна сметка ще успеем да се поздравим с триумф “, сподели старши треньорът на Пирин Радослав Митревски пред клубната телевизия.

След изтърпяно наказване в групата се връща Венцислав Бенгюзов. Александър Дюлгеров продължава да лекува травма и отпада от групата и за този дуел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР