В понеделник, 2 август, , че не е добавянано нищо

...
В понеделник, 2 август, , че не е добавянано нищо
Коментари Харесай

Има дописани данни за дипломата на кандидата за премиер Пламен Николов

В понеделник, 2 август,, че не е добавянано нищо в данните на Националния център за информация и документи (НАЦИД) за дисертацията на кандидат-премиера Пламен Николов в последните дни. Но откри 100% правдиво доказателство, че пък в интервала от неделята до през днешния ден (петък) е дописвано.  

Припомняме, че в неделя – 1-ви август, когато, базирайки се разобличаване от журналиста Григор Лилов, от която остават подозрения за операция на данните в държавния указател. Заглавието на обявата е " ".

 

 



 

(Така изглеждаха данните за дисертацията на Николов в неделя)

Същият следобяд Регистърът на университетския състав в Република България ненадейно стана недосегаем в продължение на часове.

 



 

(До този прозорец в уеб страницата на НАЦИД можеше да се стигне в неделя в продължение на към четири часа. Търсачките стопираха да работят изцяло по-късно, без значение кой браузър се използва)

В понеделник, до медията ни бе изпратено публично мнение на МОН по отношение на научния труд на Николов. Публикувахме го съвсем буквално със заглавие: " ".  Тогава от МОН бяха изцяло безапелационни, че операция в НАЦИД е нямало в почивните дни.

" Сайтът фактически блокира през вчерашния ден, тъй като беше претрупан след изявленията. Просто доста хора желаеха да влязат и да видят. Факт е, аз не го отхвърлям - поради многочислените опити да бъде посетен, защото Григор Лилов беше поставил линк и всички желаеха да видят, по тази причина уеб сайтът блокира. Едно нещо не е правилно от обявата на Григор Лилов - че надали не в събота е добавена информацията за Пламен Николов ", съобщи в понеделник Екатерина Попова от пресцентъра на МОН. Националният център за информация и документи е под контрола на просветителното ведомство.

В същия ден, малко по-късно,, от която излиза наяве, че създаването на тематика „ Философско – антропологична рефлексия върху времето “ се състои от 202 страници: встъпление, четири глави, умозаключение и лист на употребяваната литература. Цитираните източници обгръщат 114 заглавия на български, съветски, британски и немски език.

Вчера – 5-ти август, публикувахме елементи от ново изказване на Григор Лилов със заглавие " ". 

Да се върнем обаче на обстановката от понеделник. В този ден от МОН настояват, че всичко е наред с дисертацията на Николов, операции в уеб страницата на НАЦИД няма.

Към днешна дата обаче намесата в уеб страницата е реалност. В данните за дисертацията на Николов е добавено следното: " Диплома No/дата: 29412 / 1.12.2004, одобрено с Протокол No/дата: 13 / 18.10.2004 ". Според Григор Лилов обаче, различен човек, с други имена, дава отговор на тази тапия - Пламен Николов Николов, а не Пламен Николаев Николов. Само че когато бъде отворен посоченият и от самия Лилов, към този момент се чете " Пламен Николаев Николов ".

 



 

(Към днешна дата са факт добавени елементи за дисертацията на кандидат-премиера)

Григор Лилов обаче не стопира дотук и продължава с нова обява във Facebook. Тя касае дипломата за приблизително обучение на Николов. Лилов смята, че и там има неясноти - по кое време тъкмо е основано учебното заведение, което Николов е приключил и на какъв брой години би трябвало да е бил Николов, когато е основано учебното заведение.




Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР