В понеделник, 18 април, от 17:30 ч.аса Пирин посреща Царско

...
В понеделник, 18 април, от 17:30 ч.аса Пирин посреща Царско
Коментари Харесай

Пирин без Дяков, Занев и Дюлгеров днес срещу Царско село днес

В понеделник, 18 април, от 17:30 ч.аса Пирин посреща Царско село в първи мач от плейофите за систематизиране на местата сред 11-то и 14-то в Първа лига.

Пирин загуби с 0:1 последния си дуел от постоянния сезон в предишния кръг точно против Царско село, само че победа в идния мач ще значи огромна крачка към оставането в елита. В първия мач от сезона “орлетата” завоюваха като домакини против този противник с 2:1.

„ Мисля, че ще бъдем пределно мобилизирани и ще успеем да разкрием своя капацитет. Нещо което, както споделих и след предходния мач с Царско село, за жалост не успяхме да създадем. Вярвам в тима, макар че записахме две следващи провали и съм уверен че ще успеем да реализираме нашата цел. Нека последователите ни поддържат, аз съм сигурен, че ще създадем всичко допустимо, с цел да не ги разочароваме и ще им поднесем приятни страсти преди светлите празници, които предстоят “ сподели пред www.fcpirin.com старши треньорът на Пирин Радослав Митревски.

Извън проектите за идния дуел остават Светослав Дяков и Петър Занев, които са осъдени и контузеният Александър Дюлгеров.

Всички останали футболисти са разполагаем на треньорското управление.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР