В полунощ в неделя срещу понеделник от този свят си

...
В полунощ в неделя срещу понеделник от този свят си
Коментари Харесай

Почина известният адвокат Данчо Джиков, един от видните тамплиери у нас

В среднощ в неделя против понеделник от този свят си отиде Данчо Джиков. Неговият житейски и професионален път стартира от Велико Търново, където живее и учи – в ОУ „ Вела Пискова “ и Математическата гимназия. Завършва право в СУ „ Св. Климент Охридски “. Работи като юрист в остарялата столица до 1990 година, предаде „ Борба “.
Прочетете още
През 1994 година основава ЗК „ Български парцели “. Две години е заместник-председател на Асоциацията на българските застрахователи и ръководител на Юридическата комисия към нея. Бил е член на Управителния съвет на Гаранционен фонд „ Гражданска отговорност “ и на Управителния съвет на Агенцията за дребни и междинни предприятия към Министерството на индустрията. До последно работи като юрист, което самичък дефинира като делото на живота си.

До края на дните си остава обвързван с Велико Търново посредством околните си и посредством многочислени сътрудници и другари, които ще запазят загатна за един предан на специалността си и на хората човек с положително и обичливо сърце.

Поклон пред паметта му!

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР