“В полицейските управления корупцията е много висока. Там са хората,

...
“В полицейските управления корупцията е много висока. Там са хората,
Коментари Харесай

Слави Ангелов: В полицейските управления са хората, които пазят крадците. Там корупцията е много висока

“В полицейските ръководства корупцията е доста висока. Там са хората, които пазят крадците. Там са хората, които освен пазят автокрадците, а и им показват коли, които да търсят ”, съобщи проверяващият публицист Слави Ангелов в предаването “Тази заран ”.

Той акцентира, че постоянно има изключения и не всички полицейски чиновници са забъркани в сходни схеми.
“Георги Семерджиев не е отгледан от родителите си, а от системата на Министерство на вътрешните работи. Всичките тези години - веднъж му лишават книжката, две години по-късно още веднъж го хващат без брошура, след което следват още 3-4 пъти. Има неточност на прокуратурата, в законите и метода по който те се извършват ”, сподели той.

Бившият шеф на Института по криминология към Министерство на вътрешните работи Росен Йорданов съобщи, че има една систематична загуба на авторитет и почитание към специалността служител на реда.

“Там се изпълни с хора, които не осъзнават едно от най-важните неща, че това не е просто работа, а задача - покровител. Това да си индивидът, които се грижи за част от значимите съществени базисни проблеми на обществото ”, сподели Йорданов.

Той акцентира, че системата разрешава един човек да направи мрежа от 10-15 души.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР