В политиката все още има място за ляво, дясно и

...
В политиката все още има място за ляво, дясно и
Коментари Харесай

Проф. Радулов: Дори и гений да си, докато не се разруши конструкцията на Борисов, никаква власт не може да управлява нормално

В политиката към момента има място за ляво, дясно и център. Но обстановката, в която сме сложени от гласоподавателя, постанова да се работи в някакви доста невероятни комбинации. Това преди няколко години не бихме повярвали, че е допустимо. 

Това разяснява пред бТВ проф. Николай Радулов. 

Тези обединения, които се основават, се сплотяват към хрумвания, към политики. Неща, с които надали един естествен човек не би се съгласил. Хората желаеха да се махнат ГЕРБ, Борисов, Гешев. Виждаме, че Борисов продължава да морализаторства от екраните, обвинявайки за всичко тези, които са управлявали последните месеци, а в действителност това е резултат от 12-годишното ръководство на ГЕРБ. И това хората би трябвало да го осъзнанаят. Това, че Борисов върви напред-назад и приказва едни и същи неща, без никаква самооценка, потвърждава, че той възприема концепцията на Гьобелс - като повтаряш една и съща неистина, хората стартират да имат вяра в нея, тъй като я възприемат като истина, уточни той.

Тази структура, която той сътвори, работи против всяка власт. И до момента в който тя не бъде схваща, доста мъчно ще работи който и да е, даже талантлив да е. А на въпроса за изборите, мисля, че ще имаме избори. Както и да го въртим и сучим, това са същите организации, които щом не съумяха да работят дружно, очевидно трябват нови избори, разяснява професорът. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР