В подножието на хълмовете около Солт Лейк Сити в американския

...
В подножието на хълмовете около Солт Лейк Сити в американския
Коментари Харесай

Мистериозни антени се появяват по хълмовете в САЩ и будят недоумение

В подножието на хълмовете към Солт Лейк Сити в американския щат Юта са се появили странни антени, а управляващите нямат визия какви са те и кой ги е сложил. Открили към дузина устройства и никой не е сигурен защо служат.
Жителите в региона за първи път са почнали да виждат антените преди една година, пишат локалните медии. Става дума елементарни устройства от антена от фибростъкло, заключен батерия и безоблачен панел за зареждане.

Поставянето на структури върху публични земи без позволение е нелегално, а някои от антените са се появили на стръмни върхове. В един от случаите за премахването на антената е бил нужен екип от петима души. Други антени са открити на земи, ръководени от Университета на Юта и Горската работа.
По антените не е имало никакви идентификационни знаци и те са били закрепени с болтове в камъка и за отстраняването им са били нужни специфични принадлежности.
Най-голямата надморска височина, на която е открита една от антените, е върхът на планината Уайър - над 2300 м. Според локален отговорник за пътеките за разходки изкачването на планината лишава към час и е бъде сложен преход.

" Сам човек би могъл да го направи ", споделя той. " Но ще би трябвало да го стори най-малко на два пъти. Трите съществени съставния елемент са пластмасов, резистентен на атмосферни въздействия калъф с размерите на куфар... за електрическото им съоръжение за батерията и рутера. Той тежи към 50 или 60 кг. Освен това има две мачти, дълги 1,2м и 4 м, и слънчев панел, който е към три на четири фута. Би било много мъчно да се справите сами ".
Според първична версия устройството е усилвател за мобилни телефони. Друга водеща доктрина в интернет е, че антените са част от интервенция за рандеман на криптовалута Helium. Това е тип криптовалута, която употребява антени за основаване на широкообхватна мрежа с огромен обхват на деяние за производството токени.
 
 
08 Яну 2023114007 Яну 202344806 Яну 202317706 Яну 202325105 Яну 202323703 Яну 2023417КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани04 Яну 20231309224 Дек 2022364810 Яну 20232528 Дек 2022789
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР