В подкаста Изкуството да бъдеш здрав“ 50-годишната основателка на Goop

...
В подкаста Изкуството да бъдеш здрав“ 50-годишната основателка на Goop
Коментари Харесай

Известна американска актриса поддържа здравето си по изключително нестандартен начин

В подкаста " Изкуството да бъдеш здрав “ 50-годишната основателка на Goop Гуинет Полтроу показа по какъв начин се грижи за себе си. Актрисата беше помолена да назове най-странната уелнес наклонност, която в миналото е следвала.

Ректална озонотерапия

" Използвах озонотерапия, ректално. Доста е необичайно ", призна Полтроу в подкаста. Водещият се пошегува в отговор, че тази процедура ще обезпечи хубава петъчна вечер. Актрисата означи, че озонотерапията е потребна, само че не посочи защо тъкмо я е употребила. Озонът е тип О2 и някои считат, че лечението може да ускори имунната система.

 

Половин литър сок от целина

За закуска Гуинет пие единствено чаша кафе, протеинов шейк или съвсем половин литър прясно изцеден сок от целина без никакви спомагателни добавки. Звездата счита, че това е ключът към чистата кожа. Гуинет също има вяра, че тази " чудодейна напитка " ще помогне да се отървете от автоимунни болести.

Инфрачервена сауна и масаж със суха четка

" Вярвам, че хубостта и здравето са неразривно свързани “, споделя Полтроу, която стартира всеки ден със сесия на трансцендентална медитация. Актрисата признава, че не се е грижила за кожата си в тийнейджърските си години и е почнала е да се грижи за нея към 40-те. Полтроу сяда в инфрачервена сауна всеки ден. Много специалисти подлагат на критика звездата за този метод. Въпреки това тя е сигурна, че сауната й оказва помощ да се отпусне, да облекчи напрежението, да усъвършенства благосъстоянието си и да възвърне силата си. На същото място актрисата прави масаж със суха четка. " Това е необикновен ексфолиант и освежителен, оказва помощ за кръвообращението и дава подтик на процеса на детоксикация “, изясни носителката на " Оскар ".

Костен бульон

Гуинет Полтроу призна, че се е влюбила в диетата с бульон, откакто е свалила 11 кг. " Трябва да се научите да слушате себе си, тялото си и интуицията си “, сподели актрисата и увери, че костният бульон вечно ще остане в менюто й. Звездата призна, че е напълняла много по време на локдауна. " Имаше пандемия и аз не следвах нормалния си проект за хранене “, сподели Полтроу. Костният бульон, богат на колаген и аминокиселини, просто й пристигнал на помощ, което оказа помощ за нормализиране на тежестта. Бульон от кости, сухожилия и хрущяли се готви на слаб огън от 6 до 24 часа, предаде БГНЕС.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР