В Пловдив за първа година се провежда дефиле Уикенд в

...
В Пловдив за първа година се провежда дефиле Уикенд в
Коментари Харесай

Дефиле Уикенд в Пловдив популяризира хотелите и ресторантите в града

В Пловдив за първа година се организира дефиле " Уикенд в Пловдив ". Врати за посетителите с преференциални цени отварят редица хотели, заведения, СПА, релакс центрове и културни институции. Идеята на проявата е по този метод да се разпространява хотелската и ресторантьорската база в града, както и да бъдат привлечени повече посетители.

Пловдив

37 обекта взимат присъединяване в първото издание на дефилето. 21 са музеите и галериите. Със спектакли на по-ниски цени се включват Държавната опера-Пловдив и Кукленият спектакъл.
Любозар Фратев – ръководител на Съвета по туризъм в Пловдив: " Да привличаме от ден на ден посетители в града, да извадим пловдивчани от домовете им, да видят в какъв град живеят, с какви благоприятни условия разполага. Тоест в нашия град като четирисезонна дестинация да става все по-привлекателен. "
Хотелите и заведенията за хранене оферират понижение до 30% на нощувките и храната и 50% на релакс услугите.
Атанас Атанасов – шеф на хотел: " Това е опция за самите хора да видят от вътрешната страна нещата, в кухнята на обектите по какъв начин стоят, да се възползват най-много от промоциите, които се оферират по време на уикенда. "
Макар че се организира за първа година, дефилето към този момент се радва на голям интерес.
Екатерина Банчева: " Особено за хората, които не са от Пловдив, а за какво не и за нас, които сме си от тук – малко да разнообразим. " Гергана Костадинова: " Ние идваме за първи път, тъй че и това, което виждаме сега, ни е забавно – старите къщи, музеите са им забавни. " Рени Станкова: " Най-вече на Златю Бояджиев изложбата, която постоянно на драго сърце влизаме и преглеждаме. "
" Уикенд в Пловдив " продължава и на следващия ден.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР