В Плевен се очаква изграждане на ново предприятие, с което

...
В Плевен се очаква изграждане на ново предприятие, с което
Коментари Харесай

Немска компания строи в Плевен предприятие за противоалергични тъкани

В Плевен се чака създаване на ново дружество, с което се основава най-голямото произвеждане на противоалергични тъкани в Европа. Немският вложител получи поддръжката на Общината за откриване на производството, което е на повърхност от 6 000 квадратни метра.

Немската компания е основана преди повече от 25 години, а седалището е в Мекленбург, Предна Померания, в Германия. Избират Плевен за създаване на ново дружество, с което се основава най-голямото произвеждане на противоалергични тъкани в Европа. 

Решението е взето след посещаване Даниел Шьонфелдер, основен изпълнителен шеф и срещата му с кмета на Общината Георг Спартански.

За откриване на новото произвеждане в града ни, което е на повърхност от 6 000 кв. м на ул. „ Цар Самуил “, вложителите оповестиха набиране на чиновници на няколко позиции: началник производство; шивачи/шивачки; техници/домакини; експерти склад/логистика; офис експерти. Предпазващите от алергии тъкани, създадени от нашите чиновници, са част от здравно лекуване, което оказва помощ на хората да се оправят с заболяването си и още веднъж да подобрят качеството си на живот, декларират вложителите. Допълват, че при българското произвеждане ще държат на обективни условия на труд и заплати
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР