В Плевен Общинският съвет днес прие наредба, която определи изискванията

...
В Плевен Общинският съвет днес прие наредба, която определи изискванията
Коментари Харесай

Спортните клубове в Плевен ще могат да наем общински обекти за срок от 1 до 30 години

В Плевен Общинският съвет през днешния ден одобри разпоредба, която дефинира условията към спортните клубове за прилагане на общинските спортни обекти, заяви пресцентърът на съвета.

Наредба щ 37 е отразила всички правила на Закона за физическото образование и спорта, който е в действие от 18 януари 2019 година Освен контролиране на публичните връзки, свързани с потреблението на парцелите на общината за спортна активност, се дава опция за вложения в тях, както и се основават предпоставки за по-доброто им ръководство.

Документът дефинира критериите за оценяване размера на плануваните вложения и надзор по осъществяването им; изискванията за оценяване на опциите за развиване на спортната активност, както и постигнатите спортни резултати; реда за подаване и разглеждане на заявките с искане за прилагане, класиране на участниците и подписване на договорите.

Обектите на община Плевен ще могат да се отдават чартърен на спортните клубове за период от една до 30 години и посочени в наредбата условия и условия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР