В пленарната зала днес е станало ясно, че при задържането

...
В пленарната зала днес е станало ясно, че при задържането
Коментари Харесай

Две пушки с оптика и кафяво вещество са открити при задържането на Дейвид Бодил

В пленарната зала през днешния ден е станало ясно, че при задържането на английския жител са открити две пушки с оптика и кафяво вещество, което службите занапред ще изследват, оповестява Би Ти Ви.

Депутатите изслушаха на закрито съвещание силовия вицепремиер Иван Демерджиев и ръководителя на ДАНС Пламен Точев по проблема с британеца Дейвид Бодил, който е търсен за тероризъм с алена бюлетина на Интерпол.

Има пробив в националната ни сигурност, предизвестиха от ГЕРБ-СДС на старта на работния ден. 

В страната беше арестуван търсен терорист. Досег с този човек, повече от месец, е имал наш сътрудник депутат. Тревогата ни е поради здравето на нашия сътрудник, тя е била заблудена от неговия добродушен тип ”, сподели Георг Георгиев от ГЕРБ-СДС.

“Аз съм толерантен, само че има граници. Ние ще подкрепим предлагането за чуване на министъра. Правят се тълкования да бъде унизен един заслужен човек - нашият сътрудник Симеонова ”, каза Атанас Атанасов от “Демократична България ”. 

Самата Симеонова удостовери, че познава английския жител, само че единствено тъй като му е помогнала да си заплати тока и водата, като му е превеждала от британски език. Днес в коридорите Симеонова беше сбита. 

„ С доста огромен интерес ще чувам какво ще кажат службите, каквото имах да кажа, го споделих на медиите през вчерашния ден “, сподели тя.

„ Голяма част от информацията е предпазена, класифицирана. Опасявам се обаче, че ние сме попаднали в една обстановка, в която сме малко непотребни и диалогът не е сред нас “, сподели Иван Демерджиев.

След чуването партиите направиха друг прочит за името на Албена Симеонова в тази ситуация.

" Това, което се чу, е, че няма данни тя да е знаела, че лицето е обвинено за някаква незаконна активност и да му е оказвала подпомагане ", посови Христо Иванов от " Демократична България "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР