В пика на пандемията при повишаване на заразените случаи в

...
В пика на пандемията при повишаване на заразените случаи в
Коментари Харесай

Лесбо сцени между чалга певица и непознато момиче - slava.bg

В пика на пандемията при повишение на инфектираните случаи в страната, родна певица шокира с фриволно държание и изрично неспазване на ограниченията. Във времена, където ни поучават да заобикаляме целувки и обятия даже с най-близките си, вижте какво се случва в родна чалготека. Една от най-актуалните пайнерки втрещи с лесбо подиуми със напълно непознато момиче.

Фолкаджийката Ариа несъмнено може да грабне всяка премия за най-оригинално и занимателно наличие на клубната сцена, само че дали това е разрешено?! Клипче в обществената мрежа демонстрира какви ги прави изпълнителката на "Класа " и по какъв начин гази всички противоепидемични ограничения.

Нейна запазена марка е на сцената да качва инцидентни хора от публиката. На едно от последните си участия направи тъкмо това, като извика непознато момиче и напъха в устата й чаша за шот, а по-късно отваря уста и я сграбчва от нея, а за миг всички в клуба стават очевидци на лесбо целувка.
Безспорно в други времена бихме дали шест на Ариа за купона, само че в тази зараза, в която се намира светът, надали е най-безопасното нещо да се целуваш с непознати в заведение, без значение от техния пол. Кадрите шокираха възмутени консуматори на обществените мрежи, които изрично обявиха, че би трябвало да се постановат съществени санкции за сходен вид прояви....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР