В пика на джендър споровете и незнанието на редица западни

...
В пика на джендър споровете и незнанието на редица западни
Коментари Харесай

10 известни спортисти, които признаха, че са гей

В пика на джендър разногласията и незнанието на редица западни закони, типичният българин дава оценка и мнение „ Що е то джендър и има ли място у нас? “.

На фона на продължаващите разногласия по тематика „ Истанбулска спогодба “, може да се заключи единствено едно – най-малко 80% от всезнаещите „ философи “ даже не са я прочели. Всъщност всички наши прилежащи страни са я приели, а в България съзнателно или не се отклонява вниманието от същината на конвенцията.

Тя цели да защищити българките, подложени на домакински, длъжностен или какъвто и да било тормоз, от същите „ любящи “ съпрузи, които НЕ дефинират себе си като „ джендъри “. Те са балканджии, които могат да пошляпват необезпокоявано своите половинки.

И с цел да не се отбивам доста от същината на десетката, иска ми се за край да препоръчам, на родните „ разбирачи “ да се образоват преди да желаят западноевропейските заплати, преди да желаят западноевропейското опазване на здравето и преди да тръпнат в очакване дали скоро България ще премине „ еврочакалнята “.

За разлика от нашия некултурен „ нрав “, в същите тези европейски страни са приели, както „ Истанбулската спогодба “, по този начин и „ джендърите “ (каквото и да значи този нов за речника ни термин), третия пол и всички останали, определили себе си с друга от общоприетата ориентировка.

През годините не малко известни персони от разнообразни сфери на публичния живот са признали за своята друга половост. Това обаче по никакъв метод на попречи на гения им, броя на извоюваните награди или пък насъбраното финансово положение.

За да дам едно по-различно виждане за усещането на другите, тези, които са съумели в сферата, в която се изявяват, макар хомосексуалността си (или точно поради нея), ви представям 10 известни спортисти, които признаха, че са гей.

1. Колин Джаксън

Двукратен международен първенец 110 метра с трудности.

A post shared by Colin Jackson (@colinrayjackson)

2. Кейт и Хелен Ричардсън-Уолш

Кейт и Хелен зеха присъединяване на олимпийските игри в Рио от отбора на Англия по хокей на трева. Те са първото еднополово семейство, взело присъединяване на Олимпийски игри.  

A post shared by Kate Richardson-Walsh OLY OBE (@katewalsh11gb) on Dec 31, 2017 at 2:58pm PST

3. Изадора Серуйо

Изадора е бразилска ръгбистка, която получи предложение за брак от своята партньорка незабавно след награждаването си в Рио и стана първата в историята на олимпийските игри, приела предложение за брак с сътрудник от същия пол.  

A post shared by Isadora Cerullo (@izzycerullo) on Nov 22, 2017 at 10:53am PST


4. Том Босуърт

Том е играч по спортно вървене на Англия, като на същите тези игри в Рио, той насочи предложение за брак от своята половинка – Хари Дилейни.  

A post shared by Tom Bosworth?? (@tombosworth) on Aug 15, 2016 at 2:01pm PDT

5. Томас Хицлшпергер

Бившият немски национал, защитавал цветовете на Бундестима в 52 мача, е най-известният футболист, признал за своята хомосексуалност.  

A post shared by @parrottfooty on Jan 26, 2017 at 3:22pm PST

6. Джон Амаечи

Джон е първият състезател в историята на Националната баскетболна асоциация, признал за своята друга полова ориентировка.  

A post shared by John Amaechi OBE (@johnamaechiobe) on Jan 9, 2013 at 10:57am PST

7. Орландо Круз

А през 2012 година Орландо признава за това, че е гей и се трансформира в първия открит педераст в професионалния бокс.  

A post shared by Melhor de Três (@melhordetresoficial) on Sep 19, 2017 at 2:58pm PDT


8. Иън Торп

Петкратният олимпийски първенец по плуване призна своята полова ориентировка през 2014 година.  

A post shared by Ian Thorpe (@ian.thorpe) on Jan 17, 2018 at 9:54pm PST

9. Гас Кенуорти

Гас е сребърен медалист от зимната олимпиада през 2014 година. Година след нея той направи обществено самопризнание, че е гей.  

A post shared by gus kenworthy (@guskenworthy) on Feb 17, 2018 at 6:45am PST

10. Джонатан де Фалко

Белгийският футболист постави завършек на футболната си кариера през 2011 година, когато обществено разгласи, че е гей, смени името си на Стани Фалконе и се насочи към порно филмите от същия пол.

A post shared by

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР