В петък Слънцето и Луната образуват квадрат във фиксирани знаци,

...
В петък Слънцето и Луната образуват квадрат във фиксирани знаци,
Коментари Харесай

Раци, имате нужда от промяна! Риби, стремете се към повече независимост

В петък Слънцето и Луната образуват квадрат във закрепени знаци, в този ден мъжки и женски, светли и тъмни, съзнателни и несъзнателни правила си опонират. Вероятно се опитваме да разберем по какъв начин да балансираме разнообразни области от живота си, тъй че нещата да вървят по-гладко. Обикновено се вижда разлика сред настояванията и упованията. Проблемите с противоположния пол са по-чести през този ден. Необходим е някакъв тип компромис.

Овен – Комбинацията от нехармоничния аспект на Луна и Слънце, а по-късно и с Марс, може да внесе напрежение в работата, в връзките, ненадейно експлоадиране на кавги и спорове. Струва си да обуздаете вътрешния огън, който гори у вас, тъй като в този момент даже ентусиазмът може бързо да се трансформира в отчаяние.

Телец – Небесните аспекти могат да доведат до разногласия и кавги, създавайки напрежение. Вие сте миролюбив човек, само че когато ви обидят, ви е доста мъчно да задържите гнева си. Може би през днешния ден е денят да се научите да управлявате страстите си.

Близнаци – Днес в действителност имате потребност от това да търсите осъзнато положителното и красивото! Не можете да се примирите с обкръжението си, вие виждате виновността най-вече във всички. За благополучие в персоналния ви живот всичко е наред и това ви дава задоволително сили да понесете и други компликации.

Рак – Чувствате, че нещата в живота ви са станали прекомерно елементарни. Независимо дали работата, или връзките ви вкъщи стават малко скучни, решението не е да „ нарежете всичко на части “ и да се отървете от него. Обновяването може да се открие и в слагането на нови цели.



Лъв – Днес е мъчно да намерите общ език със фамилията си. Никога не сте чувствали колегата си толкоз непознат и отдалечен от вас, както през днешния ден. Това е единствено едно мимолетно чувство. Дайте си малко свободно време, с цел да откри всеки своя път до сърцето на другия още веднъж.

Дева – Липсва ви спокойна атмосфера. Старайте се да избягвате да влизате в контакт с всичко, което ви нервира и утежнява настроението ви, търсете източници на позитивни страсти, занимавайте се с автотренинг.

Везни – Всичко е въпрос на съпоставяне: неприятното няма да е толкоз неприятно за вас, в случай че се отнасяте добре към него. Всъщност то единствено оказва помощ, демонстрира пътя или най-малко ви отклонява от неверния път. Вдигнете взор, потърсете по-висш смисъл в настоящите събития!

Скорпион – Вие сте прекомерно изобретателни и се справяте доста добре със дилемите, които имате. Първата половина на деня е подобаваща за персонални начинания. Ако към момента сте сами, инцидентна среща може да се трансформира при започване на нова връзка.

Стрелец – Днес ви е мъчно да стоите на едно място, непрекъснато сте дейни, в придвижване. Сега към вас има доста неустановеност и в случай че се увлечете прекалено много в разбора на обстановката, това единствено ще ви направи още по-несигурни.

Козирог – Чувствате, че към този момент ви е мъчно да се справяте с непрекъснатите промени на работното си място, че това, което се случва там, е в действителност безредно и неясно. И въпреки всичко не би трябвало да се отказвате от контрола върху събитията. Все още не хвърляйте юздите, тъй като това ще бъде същинската неволя.

Водолей – Склонни сте да се отдръпнете от света и да запазите проблемите си за себе си. Все отново няма по какъв начин да не разкажете за паниките си най-малко на един човек. Ако не можете да намерите слушащо и разбиращо ухо, което пази загадка, напрежението във вас единствено ще се усили.

Риби – Живеете в уравновесена, щастлива среда, което, несъмнено, значително се дължи на вашата подготвеност да вършиме саможертви. Има обаче неща, от които в никакъв случай не трябва да се отказвате. Стремете се към повече самостоятелност, не забравяйте същинското си аз!



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР