В петък се запазва тенденцията за динамика в ежедневието ви.Този

...
В петък се запазва тенденцията за динамика в ежедневието ви.Този
Коментари Харесай

Чуден петък за 3 зодии, финансите им рязко се увеличават

В петък се резервира наклонността за динамичност в всекидневието ви.

Този ден също ще бъде удобен за пътешестване, само че по-скоро с някаква избрана цел, интерес, който имате към избрани хора или места. Възможно е пътешестване по работа или обвързвано с грижи в стопанство, което притежавате. Днес ще сте по-ограничени откъм запаси и благоприятни условия за разнообразни промени в дома или в персоналния си живот. Днес новите познанства няма да са инцидентни и в множеството случаи ще имат кармичен темперамент.

Овен

Този петък може инцидентно да деянията ненужно и нездраво любознание, което е породено от вашето наивно отношение към събитията. Може да имате доста съществени планове за деня, само че ще е по-добре да изчакате с реализирането им.

Телец

Този петък в случай че имате опция прекарайте деня навън. Вярно е, че денят е работен, само че се пробвайте да се отпуснете и да се освободите от напрежението, което трупате в последно време.

Близнаци

Този петък хората към вас и то всички без изключение ще бъдат обхванати от нещо, като тиха полуда. Не се опитвайте да ги вразумявате, тъй като по този начин или другояче няма да съумеете. Опитайте се да не се подадете на общата полуда.

Рак

Този петък мечтайте колкото желаете, само че се въздържайте от полети. Защото в случай че отлетите на надалеч ще ви е доста мъчно да се върнете. Съществува огромна заплаха да останете да се реете във въздуха или да се приземите прекомерно мъчително.

Лъв

Този петък ще имате положителната опция да се отблагодарите на всички, които са създали нещо положително за вас. Като за начало започнете със самите себе си. Само внимавайте това да не ви се трансформира в табиет.

Дева

Дори и суперхората имат някои потребности. Като се има поради, че малко хора са такива, то този петък ще ви би трябвало да положите не малко старания, с цел да задоволите тези потребности. Вечерта ще можете да поразпуснете малко.

Везни

Ако през този ден нещо не ви харесва в отношението на другите към вас, просто помислете какво е нужно да извършите, с цел да измененията това отношение. А може и нищо да не вършиме.

Скорпион

Този петък ще бъдете обградени от доброжелатели. Това е тежко тестване, само че в случай че съумеете да го преминете и да не избягате, то сигурно ще получите премия за проявеното геройство. Понякога приятелите, колкото и да са доброжелателни, са прекомерно досадни.

Стрелец

Този петък мозъкът ви ще е изострен като бръснач и в главата ви за секунди ще се появяват страхотни хрумвания, които ще са изцяло осъществими. Записвайте си ги, тъй като в следствие ще ви е доста мъчно да си ги спомните всичките

Козирог

Този петък ще желаете да получите всичко и незабавно, че даже и повече. Всички знаем, че няма по какъв начин да получим всичко на куп, тъй че бъдете малко по-скромни в желанията си и ги подредете по цели.

Водолей

Този петък помислете за ближните. Не отхвърляйте молба. Щом са ви помолили значи в действителност са имали потребност от помощта ви.

Риби

Този петък не правете взаимни отстъпки със желанията си. Бъдете твърди в настояванията си и не отстъпвайте от тях. Сега не е миг за взаимни отстъпки.

източник: дунавмост
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР