В "Петък отива на БГ кино" по БГ Радио гостува

...
В "Петък отива на БГ кино" по БГ Радио гостува
Коментари Харесай

Петък отива на БГ Кино със Станислав Кертиков от Новакът

В "Петък отива на БГ кино " по БГ Радио гостува Станислав Кертиков - един от основните герои в първия по рода си комедиен сериал у нас, отдаден на гийк и комикс културата, който наблюдава борбата сред петима души, пленени от гейминга - "Новакът " във Vbox7.com.

Младият артист участва на огромните екрани в лентата "Посоки ", а постановките с негово присъединяване са "Бесове ", "Любовта на Анатол " и "Актьори против поети ".

"Сериалът стартира бързо. Режисьорът и мой другар Орлин Милчев, с който сме другари от много време, ми се обади и ме попита дали желая да вземам участие в уеб сериал дружно със Сотир Мелев. Той беше работил и с двама ни и ни е сметнал за подобаващи ", описа по какъв начин е получил ролята си в "Новакът " Станислав.

"Хубавото на българската кино действителност е, че няма нужда актьорите да се профилират особено в един формат - да вземем за пример единствено сериали, кино, дублаж или спектакъл. Това е многообразие, за което бих се борил, тъй като ми подхожда да вземам участие в смешен уеб сериал за младежи, както и в сериозното кино. Дават опит и изискват друг набор от умения " - добавя още младият артист.

Не пропускайте всяка сряда нов епизод на "Новакът " във Vbox7.com.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР