В петък няма да има заседание, защото има коледно парти

...
В петък няма да има заседание, защото има коледно парти
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Коледното парти на ДПС се превърна в бал с маски

В петък няма да има съвещание, тъй като има коледно празненство на Движение за права и свободи. Колегите от Движение за права и свободи фактически са имали коледно празненство. На огромната коледна софра са участвали и ГЕРБ и Политическа партия. Доколкото разбрах коледното празненство се е трансформирало в бал с маски. Това разяснява депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов в коридорите на Народното събрание. 
Асен Василев се е маскирал на чувал, откъдето всички са теглили дарове. И еленът Рудолф е бил на това празненство. В неговата роля е бил сътрудника Мирослав Иванов. Забавлявали са се много съществено, по тази причина не съумяха да станат в точния момент за днешното съвещание. Ние от опозицията бяхме на линия, тъй като имаше да се одобряват значими за обществото неща – бюджетите за здраве, бюджета на НЗОК. Вчера имаше изявен митинг от страна на опозицията, само че през днешния ден дойдохме, с цел да се одобряват. Управляващите подходиха несъстоятелно, нелогично по отношение на обществото. Използвайки нощта за коледни празненсвтва, вместо да дойдат и да заседават, уточни още Балабанов. 
На въпрос къде е било коледното празненство на Движение за права и свободи, Балабанов отговори: " Попитайте министър-председателя Пеевски ".  
След като очевидно нямаше регистрация в зала, попитахме ръководителя на Народното събрание Росен Желязков по кое време ще бъде идващото съвещание. Той подвигна ръце. Може би чака господин Пеевски да му заяви. Ако идната седмица има съвещание за промени в Конституцията, ще видите нов митинг от страна на Има Такъв Народ. Не може по този комунистически и низък метод, ръководещите да се държат с останалите политически обединения и българското общество. Гласът на опозицията ще бъде чут още идната седмица, откакто Има Такъв Народ спре измененията в Конституцията. Чрез естествен, либерален митинг в пленарна зала. Като изразим гражданската си позиция, че е неприемливо такива неуместни промени от хора, които са некомпетентни да засягат най-важния закон в страната, разяснява още депутатът. 
Той бе безапелационен, че парламентарната група на Има Такъв Народ няма да блокира бюджета. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР