В петък и събота в общинската болница в са починали

...
В петък и събота в общинската болница в са починали
Коментари Харесай

ДРАМА: Семейство от Яхиново почина от COVID-19 - първо издъхнал мъжът, минути след това и жената

В петък и събота в общинската болница в са умряли 9 души. След лекуване в друга болница от COVID-19 след сложена първа ваксина е умрял и някогашният надзорник в пандиза в Бобов дол Владимир Алексиев от Дупница, който е на 70 година

От COVID-19 са умряли и пенсионери от село Яхиново, които са на по 70 година и аботели във фармацевтичното дружество в Дупница. Преди няколко дни двамата са приети в болница в общинската болница в за лекуване. Пръв е умрял мъжът, а няколко минути след него и брачната половинка му, която е била настанена в друга стая.
свързани новини3255на 15.06.202129611на 11.06.2020
Починалите в общинската болница са на възраст от 51 до 73 година, изброява черната статистика " Струма.бг ".

В събота не е имало места и в двете болница в отделенията за лекуване на COVID-19. Пациенти, нуждаещи се от болнично лекуване, са чакали по лист за настаняване…

Единственият коронавирус център в не работи през почивните дни заради липса на лекари. През седмицата работи единствено по един доктор и пациентите чакат на дълга опашка да бъдат прегледани.

В триажния кабинет в пред почивните дни са тествани към 170 индивида, от които половината са позитивни за COVID-19. Въпреки апела на кмета Методи Чимев и на ръководителя на Общински съвет към лекарското съсловие в общината да дават наряди против 100 лева отплата в триажния кабинет през почивните дни и да правят прегледи и изписват медикаменти на място, към момента няма претенденти.
свързани новини11907на 04.03.2020
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР