В Перник отново имат проблеми с водата - от миналата

...
В Перник отново имат проблеми с водата - от миналата
Коментари Харесай

Отново без вода в Перник, спряха новия водопровод

В Перник още веднъж имат проблеми с водата - от предходната седмица жителите на регион " Изток " ту имат, ту нямат вода. В пернишкото село Богдановдол от 5 дни водоподаването е напълно спряно, осведоми bTV.
Още по тематиката
От дни на мивката на Катя Алексиева се натрупат чинии поради прекъсването на водата.

Жената подава тъжба до институциите. Звъни и на ВиК.

" За през днешния ден особено, когато разговарях с диспечер, ми споделиха, че няма налягане от новия тръбопровод от София, който зарежда кв. " Мошино ", надлежно и " Изток ", описа тя.

В целия град са ситуирани багери. Някои от служащите работят по втора повреда в рамките дневно и считат, че причина за прекъсването на водата в кв. " Мошино " e полагането на новия тръбопровод.

Според локалното ВиК, аргументите за повредите са сложни - от една страна поради краткотрайно спрения предходната седмица довеждащ тръбопровод от София, а от друга - поради подмяната на тръбите в града.

По огромен е казусът с водата в селата към Батановци и по-специално - в Богдановдол. Там вода нямат от пет дни, а повода е неточност при ремонта на водопровода, посредством който стига вода до селото. Очаква се до сряда в Богдановдол да има вода, а в кв. " Мошино " - още през днешния ден.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР