В Перник е въведен вечерен час за учениците. Съгласно заповед

...
В Перник е въведен вечерен час за учениците. Съгласно заповед
Коментари Харесай

Наш град въведе вечерен час за учениците

В Перник е въведен вечерен час за учениците. Съгласно заповед на шефа на РЗИ доктор Александър Златанов след 20 часа те нямат право да се придвижват без наличието на родител или компаньон.

Вечерният час е в действие до 6 февруари и е за учениците от всички класове. Сформирани са екипи, които да наблюдават за неговото съблюдаване. В тях вземат участие представители на РЗИ, РУО и Община Перник. Засилва се и контролът на обектите с публично предопределение, като кина, театри, концертни зали, фитнес зали, заведения, кафенета, вериги магазини и други

В тях остават в действие досегашните ограничения, включващи наложително условие на зелен документ, носене на маска, съблюдаване на отдалеченост от 1,5 метра, обезпечаване на пропускателен режим. Перник е следващата област, в която заболеваемостта прескочи прага от над 2000 на 100 000 души на 14- дневна база. 157 са новозаболелите през миналото денонощие. На този стадий обаче натискът над лечебните заведения не е огромен. Тежестта пада главно върху амбулаторната помощ.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР