В периода от 21 февруари до 20 март 2022 г.

...
В периода от 21 февруари до 20 март 2022 г.
Коментари Харесай

АЕЦ Козлодуй отчете повече подадена топлинна енергия

В интервала от 21 февруари до 20 март 2022 година атомната централа е подала към клиентите си в Козлодуй 11 156 MWh топлинна сила.
Количеството е с към 11% повече по отношение на същия интервал на предходната година. Данните на Националния институт по метеорология и хидрология сочат, че тогава средномесечната външна температура е била с 0,57 градуса по-висока.
Информирането на потребителите на топлоенергия от „ АЕЦ Козлодуй” ЕАД, чиито месечни начисления се образуват на база планирани данни, се прави за даване на опция за управление на потреблението и обмисляне на разноските. Данните се разгласяват всеки месец до края на отоплителния сезон.
Подробна информация за общото количество топлоенергия, подадено до съответната абонатна станция, данни за затопляне на водата за интервала, както и самостоятелното месечно систематизиране на топлинна сила, е оповестена на втора страница в известието към месечните сметки.
„ АЕЦ Козлодуй” ЕАД уведомява всички свои клиенти – консуматори на топлинна сила, че според измененията в Закона за енергетиката, влезнали в действие от 12.03.2021 година, са длъжни в период до 01.01.2027 година да подменят уредите си за дялово систематизиране (водомери за топла вода, апартаментни топломери и разпределители) с такива с отдалечен доклад.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР