В първия ден от историческото си криминално дело за тайни

...
В първия ден от историческото си криминално дело за тайни
Коментари Харесай

Доналд Тръмп може да бъде принуден да пропусне завършването на гимназията на сина си Барън поради съдебен процес за мълчаливи пари

В първия ден от историческото си престъпно дело за секрети пари Доналд Тръмп се оплака пред камерите, че съдията не му разрешава „ с цел да избяга от тази машинация “, защото някогашният президент към този момент беше изискал да пропусне дни за дипломирането на сина си Барън и да изслуша мотив във Върховния съд.

Съдия Мърчан сподели на Тръмп, че не е задължен да изслушва причините на Върховния съд и няма да бъде извинен, само че сподели, че ще се произнесе по-късно дали любимецът на Републиканската партия ще стигне до дипломирането на Барън в гимназията, планувано за май 17.

„ Изглежда, че съдията няма да ми разреши да избягам от тази машинация “, сподели Тръмп, излизайки от правосъдната зала. Съдията отхвърли настояването на Тръмп да прегледа причините на SCOTUS, само че сподели, че дипломирането на Барън зависи от това какъв брой „ в точния момент “ протича процесът.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Доналд Тръмп тества лимитите на заповедите за задръстване с обява „ неприятна чанта “, ориентирана към Майкъл Коен и Сторми Даниелс

„ В...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР