В първия ден от голямото пътуване за празниците - огромни

...
В първия ден от голямото пътуване за празниците - огромни
Коментари Харесай

Тапи и напрежение по пътищата през първия ден от голямото пътуване

В първия ден от огромното пътешестване за празниците - големи тапи по пътищата и напрежение измежду пътуващите.

Интензивен е трафикът на всички изходи на София. Още към 11 ч.. Пътуващи алармираха, че опашката не е мърдала в продължение на няколко часа.



Огромно е задръстването на границата ни с Турция, през граничния пункт " Малко Търново ". Колоната от коли е дълга 5-6 километра, а с цел да се премине границата, се изчаква по 4-5 часа. Стигнало се е и до физическа разпра сред пътуващи, заяви кметът на Малко Търново Илиян Янчев.

" Чакащите да преминат границата са мощно изнервени. Стигна се до физическа разпра, викахме полиция. Преди малко направихме организация, с цел да премине кола с доста болна жена ", изясни той.

Денят не се разминава без пътни произшествия. Малко преди 13 часа млад на изхода на село Червена вода в посока Русе.



За претрупан трафик алармират пътуващите и по Автомагистрала " Тракия ". Вчера, единствено в границите на час,. За благополучие всички те са леки, без потърпевши хора.

Натоварено е придвижването и на Автомагистрала " Струма " и основен път Е-79. По обед километрична запушалка от коли се образува в края на " Струма ", при 97-и километър. Опашката от леки и товарни коли към 13.30 ч. е била два километра. На кръговото кръстовище край Благоевград служител на реда контролира придвижването.



, само че колите минават бързо през пропусквателния пункт. Всички пътуващи към Гърция би трябвало да имат зелен документ за имунизация, преболедуване или PCR тест за COVID-19.



Мобилни полицейски екипи наблюдават за погрешно изпреварване и шофиране из цялата страна. От " Пътна полиция още веднъж подчертаха, че са изкарали безусловно всички камери за скорост на пътя и приканват пътуващите да карат деликатно.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР