В първите дни на август миналата година стана ясно, че

...
В първите дни на август миналата година стана ясно, че
Коментари Харесай

Тежкото сбогуване на Сандра Бълок с покойния ѝ партньор

В първите дни на август предходната година стана ясно, че Брайън Рандал - дългогодишният сътрудник на Сандра Бълок, е умрял след тригодишна борба с амиотрофична латерална склероза (ALS). Той бе на 57 години.
 Какво се случва със Сандра Бълок 3 месеца след гибелта на колегата ѝ Брайън Рандал
Какво се случва със Сандра Бълок 3 месеца след гибелта на колегата ѝ

Брайън Рандал рано загуби борбата с подла болест

" Брайън рано избра да резервира борбата си със болестта в загадка и тези от нас, които се грижехме за него, направихме всичко допустимо, с цел да уважим молбата му ", гласеше изказването на фамилията му. В него те показаха и благодарността си към лекарите и медицинските сестри за грижата, поддръжката и жертвоготовността им през целия сложен интервал.

Малко след новината за гибелта на половинката на Сандра Бълок, сестра ѝ  сподели непредвиден и много персонален пост в Instagram. Към фотография на Брайън Рандал тя изрече възхищението си от всичко, което Сандра е направила за него и показа, че точно актрисата е полагала най-вече грижи.

Сега, пет месеца след гибелта на Брайън Рандал и в деня, в който той е трябвало да навърши 58,  си е споделила последно довиждане с него, разпръсквайки останките му. Според People мястото, където това се е случило, е река Снейк в щата Уайоминг.

" Честит рожден ден, Брай. Санди те докара до реката, тъкмо както даде обещание ", написа сестрата на актрисата в нов пост в Instagram профила си.

се срещат за първи път през януари 2015 година, когато той е нает като фотограф на рождения ден на сина ѝ. По-късно същата година двойката афишира публично, че са дружно, само че резервират връзката си надалеч от светлината на прожекторите.

В изявление от 2021 година обаче 59-годишната актриса споделя малко повече за връзките си с фотографа.

" Намерих любовта на живота си ", безапелационна е тя, като в това време прецизира, че двамата не възнамеряват да се женят. " Нямам потребност от хартия, с цел да бъда предан сътрудник, отдадена майка ", добавя.
 Сандра Бълок след гибелта на Брайън Рандъл - къде актрисата ще разпръсне праха на половинката си
Къде Сандра Бълок ще разпръсне праха на половинката си

И за какво тъкмо там

Тя има две осиновени деца - 13-годишен наследник Луис и 11-годишна щерка Лейла, написа Entertainment Tonight.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР