В първите дни на 2023 година ЦСКА осъществи два изходящи

...
В първите дни на 2023 година ЦСКА осъществи два изходящи
Коментари Харесай

ЦСКА продаде двама и преотстъпи още толкова


В първите дни на 2023 година ЦСКА реализира два изходящи прехвърлянето, а други двама футболисти бяха преотстъпени чартърен за да получат повече игрови минути през пролетния полусезон.

Полузащитникът Йоан Бауренски беше трансфериран в отбора на Берое (Стара Загора). Юношата на " армейците " записа 6 дуела с първия отбор. 

Бързоногият техничар Митко Митков, който досега има 11 мача и 1 попадение с алената фланелка подписа контракт с тима на Септември (София). Финансовите параметри по тези прехвърляния остават конфиденциални сред страните.
 Снимка 601247
Източник:

" Ръководствтото на ЦСКА благодари на Йоан Бауренски и Митко Митков за себераздаването, борбеността, професионализма и всеотдайността на двамата с армейския клуб и им пожелава здраве и доста триумфи в бъдещите футболни провокации!

Друг надарен младеж от Академия ЦСКА Александър Бучков бе преотстъпен чартърен в Литекс, където ще има опцията да натрупа нужния му игрови опит в мъжкия футбол и да увеличи равнището си.

Симеон Александров също ще премине чартърен в Септември (София), с цел да има опция през пролетния полусезон да разгърне своя капацитет.

Пожелаваме триумф на нашите момчета! ", написа в уеб страницата на клуба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР