В първи епизод на романтичното прилкючение Ергенът“ само една дама

...
В първи епизод на романтичното прилкючение Ергенът“ само една дама
Коментари Харесай

Дама от АЕЦ Козлодуй впечатли Ергена и получи нещо специално

В първи епизод на сантименталното прилкючение „ Ергенът “ единствено една дама получи роза с друг цвят. Така наречената „ Роза от пръв взор “ е за дамата, която е оставила незабравимо първо усещане у Виктор Стоянов.

Той реши да я даде на 34-годишната Деница Дишкова.

„ Деница е доста специфична жена. Начинът, по който приказва, придвижванията й, усмивката й. Разговорът с нея е доста лек и прелестен “ – изясни избора си Виктор.

„ Това е най-уникалното нещо, което можеше да ми се случи довечера “ – показа щастливата Деница.

Тя работи в АЕЦ Козлодуй, където управлява извеждането от употреба на първи до четвърти блок.

„ От няколко години взех решение да сменя градската среда със селския пейзаж. За някои на село може да е скучно, само че за мен е лукс. Създадох по този начин стремежи комфорт и уют. Вложих доста старания и труд, с цел да трансформира това местенце в райско кътче. Живея сама с моя домакински любим Арнолд “ – показа Деница в своята видео визитка.

„ През последните години осъзнах, че в очите на мъжете съм някаква висока топка, която те не могат да си разрешат. Тук важи лафът, че гроздето е кисело. Срещам от тяхна страна терзания, че не могат да отговорят на стандарта, който съм основала към себе си, и по някакъв метод се усещат непълноценни “ – разяснява дамата, която получи розова роза от Ергена.

„ За мен най-важно е мъжът да бъде откровен в възприятията си. Всеки път, когато се погледнем, да си кажа „ Това е индивидът! “… И никога да не е по-нисък от мен “ – прибавя с усмивка Деница при представянето си в риалитито.

„ Една вечер видях реклама на „ Ергенът “. Първо харесах индивида, а след това и концепцията да се срещнем с него. Нядявам се тази случка да я приключим дружно “ – обобщава тя.

След като Деница получи специфичната роза от Виктор, тя добави:„ Усещам злоба и виждам разочарованието в лицата на другите дами, че не са те на моето място “. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР