В първата си реч, след като му бяха повдигнати 34

...
В първата си реч, след като му бяха повдигнати 34
Коментари Харесай

Какво знаем за порноактрисата Сторми Даниелс, с която Доналд Тръмп е правил секс

В първата си тирада, откакто му бяха повдигнати 34 обвинявания, някогашният американски президент Доналд Тръмп остро атакува съдията Хуан Мъчан и неговото семейство, както и окръжния прокурор на Ню Йорк Алвин Браг, наричайки го " нарушител ", предава CNN.

В 25-минутна дрънканица пред огромна част от фамилията си и голям брой поддръжници, Тръмп не скри разочарованието си от разгласяването на случая и жигосах юридическите си съперници. Едно от обвиняванията е директно обвързвано със Сторми Даниелс. Порноактрисата твърди, че е получила пари, с цел да не разкрива собствен полов контакт с някогашния американски президент през 2006 година

Звездата от филми за възрастни построи доходоносна бизнес империя към хипотетичната си полова спекулация от 2006 година с някогашния президент Доналд Тръмп и завоюва голям брой почитатели с нейните хапливи реплики към тези, които я показаха като неморална жена. Нейната известност и облаги нарастват още повече в последно време около новината за обвиняването против Тръмп по дело, включващо 130 000 $ скрито заплащане, които тя получава в последните дни на предизборната му акция през 2016 година

" Благодаря на всички за поддръжката и любовта ", разгласява Сторми Даниелс в Twitter, откакто излезе новината за наказателните обвинявания. " Поръчките за стоки/автографи на #Teamstormy валят ", написа още порноактрисата.

44-годишният Даниелс е създател, режисьор и медийна персона. Тя започва лично телевизионно риалити шоу Spooky Babes, в което претърсва населявани от духове къщи като " откривател на паранормални феномени ".

Тя не се срами да се възползва от вниманието към връзката си с Тръмп, като показва, че той е направил същото. Според нея обаче е бил изправен пред доста по-малко рецензии. Тръмп е събрал повече от 2 милиона $ за правната си отбрана, откогато изрази догатките си на 18 март, че скоро ще бъде задържан. Групата за набиране на средства за Тръмп изпрати имейл с молба към поддръжниците му за още дарения след обвиняването му, означават от Reuters. А откакто като Тръмп разгласи идния си арест, търсенията на Даниелс в уеб страницата Pornhub скочиха с 21 655%.

Сторми Даниелс, чието същинско име е Стефани Клифърд, е омъжена за друга звезда от филми за възрастни и има дребна щерка и плантация за коне. Детството й е помрачено от полово принуждение и беднотия. Израствайки в Луизиана със самотна майка, тя минава през доста компликации. Даниелс споделя, че е отличничка и редактор на гимназиалния вестник, когато напуща дома си и стартира да се съблича, с цел да се устоя.
 Какво се случва с Доналд Тръмп и Мелания след обвиняванията на порноактрисата Сторми Даниелс
Какво се случва с Доналд Тръмп и Мелания след обвиняванията на порноактрисата Сторми Даниелс

Застава ли до брачна половинка си някогашната първа дама

Работи като стрийптизьорка до завършването си на гимназия и стартира кариерата си във филми за възрастни през 2002 година, съгласно изявлението на Vice News. От относително скоро Даниелс получава функции в телевизионни излъчвания и филми като " 40-годишна девица " и " Позабременяла.

Даниелс твърди, че взима парите от Тръмп, с цел да резервира в загадка, че е имала полов контакт с него през 2006 година Тръмп отхвърля да има спекулация и оспорва, че знае нещо за заплащането. Въпреки многото обвинявания към него сега, той съобщи, че ще продължи кандидатурата си за президентския пост през 2024 година В изявление за английския вестник Times Даниелс назовава обвинителния акт " реабилитация ", като не крие, че съгласно нея някогашният президент заслужава своето наказване.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР