В първата седмица на октомври Венера заема ретроградна позиция, носеща

...
В първата седмица на октомври Венера заема ретроградна позиция, носеща
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 1 – 7 октомври 2018

В първата седмица на октомври Венера заема ретроградна позиция, носеща проблеми в любовта, което ще ни накара да предприемем избрани дейности. Позицията на планетата на любовта ще се задържи такава до 16 ноември. Някои представители на зодията ще сложат завършек на токсични връзки. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Слънцето ще бъде в естетика с Уран още при започване на седмицата, което ще ви накара да се чувствате по-енергични. Желанията ви свързани с любовта са забавни, само че първо се уверете, че и сътрудникът ви е подготвен за малко завършения. През тази седмица ще имате предпочитание да споделяте повече, да довършите остарели диалози, да стигнете кулминационна точка.

Телец

Тази седмица, вашият държател Венера ще заеме ретроградна фаза в партньорския ви бранш, което ще ви накара да преразгледате връзката си. С половинката може да сте доста щастливи, само че също по този начин да се окажете в комплицирана обстановка, върху която би трябвало да работите.

Може да зародят проблеми, свързани с доверието, както и изцяло чувство за неустановеност по отношение на връзката, любовта или бъдещата посока на живота ви дружно. Необвързаните Телци може да решат да сключат помирение с някогашен сътрудник. Няма да ви бъде елементарно, само че в любовта е по този начин.

Близнаци

Близнаците може да се оттеглен от половинката си, дейностите им да бъдат самобитен митинг, изключително във връзка с отговорностите свързани с това да споделяте живота си дружно. Опитайте се да постигнете взаимна естетика, да не премълчавате това, което не ви подхожда. Като опция, в случай че неотдавна сте почнали флирт с някого от офиса, може да започнете да съжалявате.

Рак

Венера ще заеме ретроградна позиция във вашия бранш на романтиката. Възможно е остаряла обич да подсети за себе си. Въпросът е желаете ли да дадете втори късмет на тази връзка или не? И в случай че го извършите, дали ще може да постигнете помирение. Времето ще покаже.

За тези от вас, които са изцяло необвързани, новият месец може да донесе промени в тази посока. Раците, които се намират във връзка, може да се окажат изправени пред евентуален любовен триъгълник. Бъдете деликатни.

Лъв

Обвързаните Лъвове ще би трябвало да извърнат внимание на редица въпроси свързани със фамилията. Възможно е родственици да се опитат да саботират връзката ви. Не давайте късмет на интригите и не вземайте дефинитивни решения до края на ноември.

Дева

Характерно за родените под знака на зодия Дева е, че те нормално управляват живота си и желаят да възнамеряват всичко деликатно. Но в този момент Вселената ще ви покаже, че би трябвало да измененията метода си на мислене. Венера, планетата на любовта и връзките, ще заеме ретроградна позиция във вашия информационен бранш. Време е да преосмислите своя „ сюжет “ за любовта. По един или различен метод, нещо не е наред и ще би трябвало да го поправите.

Везни

Комуникацията с половинката няма да върви по никакъв начин безпрепятствено. Може би това е обстановка, която продължава отдавна и двамата към този момент сте малко изтощени от нея. Възможно е да прибегнете до манипулативни думи, с цел да накарате половинката си да работи по този начин, както ви се желае. Но това, уважаеми Везни, не е работеща тактика. Венера навлиза в ретроградна фаза и доверието посред ви може да стартира да понижава.

Скорпион

В края на седмицата, на 5 октомври, Венера ще заеме ретроградна позиция в знака на зодия Скорпион. Това ще е интервал, в който може да усетите любовта на половинката си или назад, да се борите със синдрома на грозното патенце. Уроците в любовта ще са доста значими, тъй като е време да преоцените цената си и да знаете дали индивидът, с който сте, в действителност ви заслужава.

Стрелец

Ако скоро сте минали през разлъка, време е да излекувате душата си от любовната тъга. Друга опция е, че сте във връзка, само че знаете, че има нещо, което като че ли саботира любовта ви. Потърсете съвет от непосредствен, за който знаете, че може да ви помогне. Може даже да решите да посетите фамилен терапевт. Във всеки случай не замитайте проблемите под килима.

Козирог

Ако скоро сте почнали романс с ваш другар, допустимо е в този момент да започнете да съжалявате за това. Вероятно вероятностите ви са се трансформирали. За страдание той или тя може да не е на същото мнение, даже откакто проведете открит диалог. За някои Козирози има късмет да възобновят остарели връзки с другари и сред тях да срещнат своя нравствен сътрудник.

Водолей

Ако чувствате липса на поддръжка от страна на колегата си във връзка с вашите цели свързани с работата, това може да се трансформира в проблем в връзките ви. Имате непрекъсната потребност да галите егото си и ползата на колегата ви към вас ви е нужен.

Ако липсва поддръжка от него/нея, време е да проведете открит диалог. Дали половинката ви не ревнува от триумфите ви?

Риби

Рибите ще стартират да слагат под въпрос всичко, което считат за същинско в любовта. Това ще е по този начин, тъй като Венера ще заеме ретроградна позиция във вашия 9-и дом на вярванията. Това, което смятате, че е правилно, към този момент може и да не бъде такова и това, което смятате, че не може да е действително, може да се окаже единствената истина, която приемате. Стари мъчителни мемоари ще припомнят за себе си. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР