В първата част на предаването, г-жа Хачикян разказа за професионалния

...
В първата част на предаването, г-жа Хачикян разказа за професионалния
Коментари Харесай

В „Нови хоризонти с Лили” гостуваха Соня Хачикян и Лари Бийл

В първата част на предаването, госпожа Хачикян описа за професионалния си път, който минава през банковия бранш и стига до издателство за художествена литература „ Лемур “. Сподели, че в спецификите на книгоиздаването, се е учила посредством „ проба-грешка “, само че при ръководството и маркетинга, е черпила от дългогодишния си опит като финансист и бизнесмен.



Соня Хачикян

Стана дума и за потреблението на изкуствен интелект, при основаването на наличие и превод и проблемите с правописа в българския език. За край, гостът показа най-новата книга на издателството – „ Мадмоазел Айфел и кулата на любовта ”.



Лари Бийл

Във втората част на „ Нови хоризонти с Лили ”, бе осъществена обичайна връзка по скайп, с господин Лари Бийл в Сан Франциско. Той показа забавен материал на тематика „ Търсенето на работа посредством Изкуствен Интелект в LINKEDIN ”. За страдание, заради механически проблеми с връзката, водещата направи резюме по тематиката, а господин Бийл се включи за малко по телефона, с цел да заяви следното: “Работодателите възприеха комплицирани платформи, при провеждането на работни изявленията, употребявайки ИИ. Новите функционалности на LinkedIn, е допустимо да имат и негативно влияние, защото в устрема си да създадат подбора на претенденти по-точен, те усилват времето за кандидатстване ”.

Като музикален декор звучаха осъществявания на сполучливи млади кънтри актьори през последните години като Люк Комбс, Лейни Уилсън, Миранда Ламберт и Моргън Уолън.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР