В партията на Иван Костов се вихрят постоянни скандали. Според

...
В партията на Иван Костов се вихрят постоянни скандали. Според
Коментари Харесай

Диви скандали тресат партията на Иван Костов

В партията на Иван Костов се вихрят непрекъснати кавги. Според осведомени повода е в властническото управление на ДСБ, което реализира ген. Атанас Атанасов.

Вече цялостен месец се точи напускането на ДСБ от страна на знакови фигури – Цецка Бачкова, Жени Шиер и Емил Димитров. Напуснал е и Иван Димитров, който ръководеше Арбитража в предходния мандат на Атанасов, споделиха пред „ Галерия “ близки до тъмносинята партия.

Други съществени деятели пък бяха изключени. Сред тях е и Елена Спасова, която твърди, че посоката на партийното държание не се харесва на мнозина.

Реклама

„ Още с втория избор на военачалник Атанасов за водач на партията, а преди този момент и с отстраняването на Цецка Банкова от листите, което остана без пояснение, посоката не се хареса на хората.

Друга причина нещата да тръгнат в неприятна посока е и това, че в Националното управление на военачалник Атанасов не бе поканен нито един от членовете, които обществено поддържаха кандидатурата на Цецка Вачкова. А това бяха 41% от делегатите “, твърди Спасова. Според нея основният въпрос е за метода, по който се ръководи партията – да се съблюдава уставът, да има демократично вземани решения, приносът на всеки за партията да се замита.

Група членове и поддръжници на ДСБ, измежду които и куп учредители на партията, написаха специфична декларация, в която се споделя: „ Вместо да водят напред и да задават дневния ред на обществото, няколко индивида са забили знамето в калта и са го завардили в обръч. Сочат с пръст, ругаят на „ ГЕРБ “, изключват, прогонват, отчуждават, като че ли партията им е бащиния “.

„ Да намерим измежду нашите редици оня нов водач, който може освен да изиска амнистия от прогонените и забравените, само че и да я получи! Онзи нов водач, който може освен да притегли погледите на младите към ДСБ, само че и самите тях “, приканват бунтарите.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР