В парламента стана Листопад - ту се събирате, ту се

...
В парламента стана Листопад - ту се събирате, ту се
Коментари Харесай

Биков повдигна тема: Ходила ли е Нинова на кино с Борисов

В Народното събрание стана " Листопад " - ту се събирате, ту се разделяте. Така се възмути депутатът от ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Тома Биков по време на разискването на периодите сред първо и второ четене на актуализацията на бюджета. Българска социалистическа партия желае те да бъдат съкратени, с цел да се гласоподават по-бързо плановете в хазната.

" Листа падат, става и сериал. Ту се събирате, ту се разделяте, пък се скарвате, пък някой ви вкара някоя конспирация. Сложили сте ни по средата и гледаме и не можем да повярваме на очите си от време на време. Не можете да извършите държавно управление, бе сътрудници. Това е казусът. Не знаете по какъв начин се прави, не знаете по какъв начин да водите договаряния, не знаете и защо да преговаряте ", сподели още Тома Биков.

Според него задачата на дебата със периодите е на президента да са му комфортни изборите, тъй като доста се е изнежил.

" Сега дайте и в случай че може и датата да му е комфортна. Това е дебатът през днешния ден. Защо вие се карате тук. Вие сте изпокарани всички. Давайте да понижим периода и да вървим на избори, тъй като, имайте поради, някои от вас страдат. Ще вземе господин Петков да направи партия. Не знам тогава ще би трябвало да удължаваме още с 4-5 месеца този парламент, с цел да може и той да се структурира. Гледам, че доста неприятна е тази тематика за всички. За нас не. За нас е извънредно приятна ", сподели още Тома Биков.

С Корнелия Нинова сме съперници, само че тя не е ходила на кино с Борисов, не му е била министър, нито омбудсман, сподели Биков.

" Ние с сътрудниците от Българска социалистическа партия от десетина години сме в много съществени спорове. С госпожа Нинова сме съперници, дори от време на време сме прекалявали в изявленията си, само че ще ви кажа нещо в нейна отбрана, колкото и да звучи неприятно. Г-жа Нинова не е ходила нито на кино с господин Борисов, нито му е била министър, нито му е била омбудсман. Може към нея да имаме всевъзможни връзки, само че тя на килимчето не е била за разлика от водачите на всички останали ", съобщи още Тома Биков, представен от „ Фокус ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР