В парламента Продължаваме Промяната и ГЕРБ-СДС си размениха остри реплики

...
В парламента Продължаваме Промяната и ГЕРБ-СДС си размениха остри реплики
Коментари Харесай

Остри реплики и взаимни обвинения между депутатите заради Шенген

В Народното събрание " Продължаваме Промяната " и ГЕРБ-СДС си размениха остри реплики за това кой е отговорен за казаното от Нидерландия " не " на пътя ни към Шенген. От Политическа партия считат, че хартиената бюлетина е причина Европа да не ни има вяра. От ГЕРБ-СДС отвърнаха, че кабинетът " Петков " е сринал доверието. Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов разяснява, че към този момент всички заявления са закъснели.

" Започва противоположното преброяване като политическа класа всички ние да сътворяваме същинска стойност и смисъл за тези, които са ни изпратили тук. За един месец ние върнахме България години обратно страна с ръчното гласоброене. Нашето предизвикателство към вас в този момент - ще успеем ли да изпратим тази страна в бъдещето като стартираме да гласуваме същински значимите промени ", сподели Даниел Лорер от " Продължаваме Промяната ".

" Тезата, че България не е позволена в Шенген поради хартиената бюлетина може да бъде избрана единствено като шмекерия и то класическа шмекерия. Тази теза е обидна за цялото българско общество ", акцентира депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

" Когато българският парламент разглеждаше декларацията за Шенген, когато беше времето да се преглежда тази декларация, когато беше подкрепена от безусловно всички парламентарни групи, сътрудниците от Политическа партия напуснаха залата и в този момент - след дъжд качулка, сетили се да четат заявления за Шенген ", означи заместник-председателят на Българска социалистическа партия Георги Свиленски.

" Ние се забавляваме повече със себе си, в сравнение с да се съберем да приказваме за Шенген. Две-три години ние се самобичуваме, говорейки за корупция. От заран до вечер нашите медии приказват за убийства, за обири, за произшествия, за граница. Малко е късничко за това нещо ", съобщи ръководителят на Народното събрание Вежди Рашидов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР