В парламента не приеха да се гласува по пощата в

...
В парламента не приеха да се гласува по пощата в
Коментари Харесай

Бакалов: Отказваме гласуване по пощата, но можем да изключим българите в някои страни от участие в изборите

" В Народното събрание не одобриха да се гласоподава по пощата в Западна Европа и Съединени американски щати. Това решаваше казуса с българите там - по една секция за гласоподаване по пощата в посолства, консулства ще понижи броя на секциите и опашките. Но, не го одобриха, тъй като това нарушавало равното право на гласоподаване.
Сега ми пишат българи от Китай - ЦИК е изключил напълно българите там от присъединяване в изборите. Изключен е целият Далечен Изток (без Сингапур), цяла Южна и Централна Америка (вкл. Мексико, Бразилия и др.).
 Около 40% от гласувалите във Англия са подкрепили „ ИТН “ Около 40% от гласувалите във Англия са подкрепили „ ИТН “
Англия не е изключение от огромната поддръжка, която получи партията „ ИТН “ на Слави Трифонов измежду избират...
Значи, отхвърляме гласоподаване по пощата, тъй като нарушавало равното право на глас, но можем да изключим българите в някои страни от присъединяване в изборите ", във Facebook.
" Партиите в Народното събрание започнаха да се озлобяват към българите в чужбина, не желаят да си имат главоболие да им уреждат гласуването.
Да, в други страни законът лишава от право на гласоподаване хората с двойно поданство, хората живели над 5 години в чужбина и други Но нашата емиграция е друга - хора, напуснали по насила да си търсят хляба, заради закрита индустрия и селско стопанство.Преди всичко хора на наемния труд, гастарбайтери. Повечето се надяват да се върнат у нас. Да се върнат в обезлюдена България, в която няма работна ръка.
И партиите тук вместо да се загрижат за тези българи, да одобряват сънародниците си като равни, несъмнено ще одобряват закони да поощрят внасято на работна ръка от Африка и Азия.
 Как се разпределят гласовете от чужбина и за какво може да се окажат основни Как се разпределят гласовете от чужбина и за какво може да се окажат основни
На парламентарните избори през 2021 година се чака рекордно висока изборна интензивност измежду българите в чужбина, която може да окаже се...
По гласуването на българите в чужбина си проличава стремежът им като на българите у нас да трансформират нещо. Преди години гласоподаваха най-вече за ГЕРБ, още нова партия с вяра да реформира. Като останаха излъгани от измама, обири и злоупотреби, в този момент гласоподават за " ИТН " да в профил ГЕРБ. Над 170 хиляди гласа от чужбина се получиха на последните избори, през юни може да са по-малко, само че по-важно е българите там да се усещат като част от родината си.
Иначе полиците би трябвало да си внасят китайци, виетнамци, ганайци, с цел да има какво да ръководят, че то тук стопанска система и хора не останаха. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР