В парламента имаме 78 български граждани, които са жертва на

...
В парламента имаме 78 български граждани, които са жертва на
Коментари Харесай

Тома Биков откри 78 модерни роби в парламента

В Народното събрание имаме 78 български жители, които са жертва на модерното иго. Това съобщи в пленарна зала депутатът от ГЕРБ Тома Биков по време на полемиката за отчета за активността на институцията на омбудсмана. С изявлението си герберът засяга опозицията и по тъкмо сътрудниците си от Българска социалистическа партия, които ги няма в пленарна зала.

По думите му социалистите не са позволени в Народното събрание и не могат да упражняват отговорностите си. Според Биков протестът на Българска социалистическа партия на парламентарните съвещания се случва по персонална заповед на управлението на партията.

Според него обаче от Българска социалистическа партия идват положителни знаци.

"Имаше априлски пленум, следва развенчаване на култа ", добави Биков.

Манолова не пожела да разяснява отсъствието на Българска социалистическа партия от пленарна зала с думите, че местата от другата страна на парламентарната естрада не я вълнуват.

''Депутатите са задоволително овластени сами да могат да се погрижат за своите права.'', отсече Манолова по отношение на апела на Тома Биков да проверява модерното робството, в което са изпаднали Българска социалистическа партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР