В отсъствието на депутатите от ГЕРБ и „Има такъв народ“

...
В отсъствието на депутатите от ГЕРБ и „Има такъв народ“
Коментари Харесай

Комисия в НС прие правилата за избор на шеф на КПКОНПИ

В отсъствието на депутатите от ГЕРБ и „Има подобен народ“ парламентарната Антикорупционна комисия одобри правила за избор на ръководител на Комисията за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добито имущество, който да довърши мандата на подалия оставка на 1 март Сотир Цацаров.

След приемането им и от пленарната зала, от „Продължаваме промяната“ ще внесат кандидатурата на сегашния вътрешен министър Бойко Рашков, сподели ръководителят на парламентарната Антикорупиционна комисия Михал Камбарев.

ОТ Движение за права и свободи предложиха в процедурата да могат да вземат участие само  претенденти под  65 години, душевен години и без досиета. Предложенията не получиха поддръжка.

Ето по какъв начин ги претекста депутатът от Движение за права и свободи Нестор Несторов и по какъв начин ги коментира  Михал Камбарев:

„Нашите оферти бяха принципнни и разумни на Конституцията. Искаме човек, който е психически кадърен да води тази толкоз значима комисия“, сподели Несторов. 

„Не знам, не мога да разясня техните претекстове и не знам какви са били. Чисто и просто, имаше някои политически изявления, имаше и други, които следваха закона“, сподели Камбарев.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР