В отношенията с жените ИВАН е много внимателен. Той е

...
В отношенията с жените ИВАН е много внимателен. Той е
Коментари Харесай

Какво „казва“ името ИВАН, според зодията?

В връзките с дамите ИВАН е доста деликатен. Той е обаятелен мъж и се радва на триумф измежду дамите.

ИВАН, който е горделив представител на зодия ОВЕН:

Иван е занимателен оптимист, който върви по пътя на живота с лекост и с гордо вдигната глава. Той е разговорлив, откровен, обича да се майтапи и да се забавлява. Иван от зодия Овен, постоянно може да даде практични препоръки, постоянно на помощ и в услуга. Жените си падат по него, само че неговата буйна и темпераментна природа не постоянно способства за основаването на постоянни и трайни връзки.

ИВАН, който е горделив представител на зодия ТЕЛЕЦ:

Този непосреден, откровен и уязвим мъж мъчно понася рецензиите, тъй като те му основават възприятие на неустановеност и накърнимост. За него е значимо да бъде приет, почитан и издирван. В връзките с дамите, Иван от зодия Телец, не е мощно завързан към стабилността и сериозността. Напротив, той е по-щастлив в по-свободни и неограничаващи връзки.

ИВАН, който е горделив представител на зодия БЛИЗНАЦИ:

Това е персона, която рядко разрешава да бъде ангажирана или манипулирана. Иван от зодия Близнаци обича да управлява събитията, до момента в който останалите се ориентират в ситуацията. Той се придържа съответен модел на държание, изключително в връзките с дамите: през днешния ден той може да бъде благ и обаятелен с жена, а на следващия ден няма да я огледа. Това зависи напълно от държанието и отношението на самата дама.

ИВАН, който е горделив представител на зодия РАК:

Този мъж има всички качества, с цел да угоди на близките: сексапил, доста сексапил, и непробиваема вътрешна мощ. Той има богат вътрешен свят и доста сензитивна душа, в това време неизчерпаемата сила му оказва помощ да реализира всичко, което е замислил. Не е изненадващо, че в животът на Иван от зодия Рак има доста любовни романси, само че все пак, му е мъчно да открие своята единствена и неповторима жена.

ИВАН, който е горделив представител на зодия ЛЪВ:

Справедлив, балансиран, почтен и твърдоглав Иван, който е зодия Лъв, е постоянно заобиколен от правилни другари и доста познати, които намират компанията му за забавна и потребна. Също по този начин, не може да се отхвърли обстоятелството, че този мъж не знае какво е двуличие и постоянно работи „ по съвест “. Понякога експлозивен, Иван, ще ревнува своята годеница със или без мотив. От друга страна няма подозрение в искреността на любовта му.

ИВАН, който е горделив представител на зодия ДЕВА:

Амбициозният и кардинален Иван, който е зодия Дева, се стреми и желае да бъде водач, само че неговата импулсивност, емоционалност и внезапна смяна в настроението, от време на време му пречат да стигне до лидерските позиции. Този човек е извънредно сложен за схващане, заради тази причина има малко другари. Неговата годеница би трябвало да бъде търпелива и грижовна. Този мъж е последовател на моногамията. За него фамилията е над всичко и всички.

ИВАН, който е горделив представител на зодия ВЕЗНИ:

Този мъж е перфекционист, който се стреми към идеала във всичко. Освен това, Иван от зодия Везни има някои егоистични качества, тъй като се стреми да удовлетворява на първо място своите претенции, до момента в който мнението и проблемите на другите не го интересуват, чак толкоз доста. Случва се да се усеща уединен, отчаян от хората като цяло и по-специално от дамите. Той идеализира любовта, другарството, както и партньорството.

ИВАН, който е горделив представител на зодия СКОРПИОН:

Независимост, свободолюбие, импулсивност – това са качествата, които характеризират Иван, който е зодия Скорпион. Той е принципен и откровен, по тази причина по никакъв начин не понася и не толерира двуличието и лицемерието. Любовта му към свободата го кара да основава семейство по-късно, без да изпада в привързаности и възприятие за благосъстоятелност. Той се нуждае от жена, която може да разбере и оцени тази негова самостоятелност.

ИВАН, който е горделив представител на зодия СТРЕЛЕЦ:

Добродушието, откритостта и искреността на оптимиста Иван, който е зодия Стрелец, от време на време не биват оценени от неговите доближени. Докато самият той не може да им сърди дълго, поради това им отношение. Неговата добросърдечна и наивна природа постоянно търси и намира опрощение за всяка корист с добротата му. С дамите той е мек и гальовен, постоянно подготвен да сервира на обичаната си целия свят. Основното е, че напъните му би трябвало да бъдат оценени.

ИВАН, който е горделив представител на зодия КОЗИРОГ:

Човек с спорна природа, чиито дейности са подбудени от настроението, в което Иван от зодия Козирог трансформира със скоростта на светлината. Този мъж е нерешителен в себе си, по тази причина, нормално, се опасява да подхваща решителни дейности, които попречват развиването на кариерата му. Неговата импулсивност води до обстоятелството, че той постоянно изпада в нервни сривове. Най-често свързва животът си с властна и решителна жена.

ИВАН, който е горделив представител на зодия ВОДОЛЕЙ:

Този разговорлив и отворен човек е същинска мистериозна мистерия, тъй като сигурно никой не знае какви мисли и усеща се въртят в главата му. Той е сполучлив и могъщ, само че постоянно уединен. Иван, който е зодия Водолей, се стреми към съвършената връзка, в която той и избраницата му ще гледат в една посока. Ако той не открие тази жена, може да се откаже от сериозна връзка за дълго време.

ИВАН, който е горделив представител на зодия РИБИ:

Той е романтик, същински идеалист, гальовен и сетивен мъж. Той живее с страсти и не постоянно може да ги управлява, от което постоянно изпитва възприятие на страдалчество. Любовта за Иван, който е зодия Риби е точката на острието, това е пристрастеност и тръпка. Той непрекъснато изпитва, както личните си усеща, по този начин и възприятията на обичаната си, която в един миг може да се умори от такава нестабилна връзка и непрекъснатите проби.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР