В отложен мач от 8-ия кръг на Премиър лийг Брайтън

...
В отложен мач от 8-ия кръг на Премиър лийг Брайтън
Коментари Харесай

Брайтън взе пестелива победа срещу Кристъл Палас

В отсрочен мач от 8-ия кръг на Премиър лийг Брайтън надделя Кристъл Палас с минималното 1:0. Единственото попадение в мача означи Соли Марч.

С триумфа Брайтън събра 42 точки и се изравни с шестия в класирането Ливърпул. Кристъл Палас пък остана на 12-о място с 27 точки - със единствено три повече от първия под чертата отбор на Борнемут.

Очаквано Брайтън влезе по-силно в мача и поведе в резултата след четвърт час игра. Каору Митома откри с акуратен пас в наказателното поле Соли Марч, който се възползва от обстановката и засече топката, пращайки я в долния десен ъгъл.

След това играчите на Кристъл Палас се пробваха да върнат изоставането, само че не сътвориха действителни голови рискове и се отдръпнаха на почивката с гол пасив.

През второто полувреме гостите от Кристъл Палас натиснаха и постановиха преса за прочут интервал. Най-близо до попадението бе Джефри Шлуп, само че ударът му мина настрана от вратата.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Брайтън също можеше да означи, само че в 66-ата минута вратарят Джо Уитуърт разочарова халфа на домакините Алексис Мак Алистър, който засече центриране от корнер с глава.

До края на мача и двата тима имаха своите благоприятни условия, само че резултата остана неизменен и в последна сметка Брайтън стигна до финалния триумф.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР