В открито писмо на бизнес-организацията до премиера Бойко Борисов се

...
В открито писмо на бизнес-организацията до премиера Бойко Борисов се
Коментари Харесай

КРИБ иска Александър Манолев за министър на транспорта

В намерено писмо на бизнес-организацията до премиера Бойко Борисов се упорства, че Александър Манолев не би трябвало да се отдръпва от номинацията за министър на превоза.
Писмото е подписано от Евгений Иванов, изпълнителен шеф и член на Управителния съвет на КРИБ, а не от ръководителя на УС Кирил Домусчиев.

Заместник министърът по стопанска система Александър Манолев през вчерашния ден отхвърли да заеме поста на министър в транспортното ведомство поради провокации.

В писмото на КРИБ до Борисов се споделя още, че Манолев има " изключителна експертна подготовка " и се упорства държавното управление да не се поддава на напън от " съмнителни кръгове и групи, които нямат нищо общо с промишлеността ".

" Затова не считаме, че би трябвало да се подавате на напън от съмнителни кръгове и групи, които нямат нищо общо с промишлеността, а дори в противен случай - някои даже имат резистентен тренд в предишното, обвързван с банкрути и безвъзвратни загуби на позиции както у нас, по този начин и в чужбина. ", пишат до Борисов от КРИБ.

Припомняме, че в края на юли тази година, още веднъж с отворено писмо, подписано от Евгений Иванов се показа позицията на организацията към ръководителя й Кирил Домусчиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР