В отговор на предизвикателството на съпругата си и за да

...
В отговор на предизвикателството на съпругата си и за да
Коментари Харесай

Мъж паркира колата си в кухнята, за да я предпази от урагана Дориан

В отговор на предизвикването на брачната половинка си и с цел да го защищити от урагана Дориан, мъж от Флорида съумя да паркира автомобила си " Смарт " в кухнята на дома си, съобщи Асошиейтед прес, представен от Българска телеграфна агенция.

От една страна Патрик Елдридж от Джаксънвил не желал естественото злополучие да " отнесе " возилото, а от друга държал да потвърди на жена си, че сходен ход е вероятен.

" Казах му, че няма метод да успее. Той съобщи, че може. Така че мъжът ми отвори двойната врата и паркира автомобила в кухнята без никакви проблеми. Бях удивена, че возилото се побра ", споделя брачната половинка на Патрик, Джесика Елдридж.

Жената добавя, че й се постанова да заобикаля автомобила, с цел да може да готви и сервира. " Надявам се, че откакто ветровете утихнат, мъжът ми ще изкара возилото от кухнята. На мен не ми пречи толкоз, само че кучетата ми са комплицирани ", споделя Джесика.

По пътя си към бреговете на Джорджия, Южна Каролина и Северна Каролина, ураганът Дориан подмина " на косъм " Джаксънвил, Флорида.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР