В отговор на искане от “БУЛ БИО - НЦЗПБ“ Белла

...
В отговор на искане от “БУЛ БИО - НЦЗПБ“ Белла
Коментари Харесай

Реакция: ``Белла България`` предоставя безвъзмездно транспорт за ваксината срещу COVID-19 |

В отговор на искане от “БУЛ БИО - НЦЗПБ “ " Белла България " дава безплатно профилиран хладилен превоз на имунизациите против COVID-19, предопределени за страната ни. Това оповестиха в изказване до медиите от компанията, в отговор на мненията, че имунизациите се транспортират с бусове за салами.

Автопаркът на компанията дава отговор на най-съвременните европейски условия за сходен вид транспортни средства. Те са оборудвани с най-модерната хладилна техника, поддържаща специфични температурни режими, сензори, термограф и други Високото качество на хладилните транспортни услуги на компанията е поръчител за цялостното съблюдаване на изискванията за бързо и качествено превозване на имунизацията до пунктовете в цялата страна, твърдят от компанията.

Вярваме, че в изискванията на невижданата рецесия, в която се намираме сега, всеки е задължен да даде своя принос за превъзмогването й, без значение от спецификата на активността си, “ разясняват от „ Белла България “. Важно е хладилната верига да бъде спазена и да има доказателство за това – термографът. Ситуацията е комплицирана. Хуморът е неудобен, приключват позицията си от  " Белла България "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР