В отбора на Манчестър Юнайтед са уверени, че ще могат

...
В отбора на Манчестър Юнайтед са уверени, че ще могат
Коментари Харесай

Старата песен на нов глас: Ман Юнайтед вярва, че ще вземе Санчо

В тима на Манчестър Юнайтед са уверени, че ще могат да вземат звездата на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо за по-малко от 100 милиона английски лири. Английския национал беше цел №1 през лятото, само че тогава двата тима не съумяха да стигнат до сделка.

От Дортмунд тогава желаеха 108 милиона паунда, само че от Юнайтед яха твърди в желанието си, че няма да дадат толкоз огромна сума. В последна сметка Санчо остана на „ Сигнал Идуна Парк “, макар че даде ясно да се разбере, че желае да премине на „ Олд Трафорд “.

От началото на сезона обаче той няма нито един гол в 11 мача в Бундеслигата, като има единствено три асистенции. За съпоставяне през предишния сезон Санчо имаше 17 попадения също толкоз асистенции в 32 мача от шампионата.

„ 90min “твърди, че „ алените дяволи “ към момента желаят да подпишат със Санчо, като съгласно информацията на изданието, от клуба са уверени, че ще съумеят да го вземат за по-малко от 100 милиона английски лири поради слабата му форма през акцията.

Твърди се, че от „ Олд Трафорд “ са се поучили от грешките от лятото. Юнайтед може даже да насочи оферта още преди Европейско състезание през идното лято.

Manchester United believe they can sign 20-year-old winger Jadon Sancho from Borussia Dortmund for less than £100M this year, according to 90min
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР