В офталмологична клиника през 60-те години, освен стандартното медицинско лечение,

...
В офталмологична клиника през 60-те години, освен стандартното медицинско лечение,
Коментари Харесай

Край на очилата! Д-р Владимир Филатов я открива още през 60-те години! Поддържайте перфектното си зрение с тази мощна и лесна отвара

В офталмологична клиника през 60-те години, с изключение на общоприетото здравно лекуване, един съветски доктор, офталмолог и хирург на име Владимир Петрович Филатов предлага на своите пациенти да подготвят тази рецепта като различно средство за възстановяване на зрението и попречване на неговото по-нататъшно увреждане. След като рецептата бива предоставена на хората, те стартират да я употребяват всеобщо, а резултатите от нейната приложимост остават забележителни.
Необходими артикули:

500 грама смлени орехи

300 грама пчелен мед

100 грама сок от алое вера

3-4 лимона
Начин на подготвяне:

Изсипете меда в обособен съд. Към него прибавете орехите, алоето и прясно изцедения сок от лимоните. Разбъркайте добре съставките благодарение на дървена лъжица до формиране на хомогенна примес. Изсипете получения артикул в съд с херметическо затваряне и го съхранявайте на изсъхнало и ветровито място, надалеч от директна слънчева светлина.

Начин на приложение:

Консумирайте по 1 супена лъжица от сместа 3 пъти на ден, 30 минути преди всяко хранене.
Забележка:

Избягвайте потреблението на алое вера, в случай че страдате от бъбречни болести, проблеми със стомашно-чревния тракт, възпалителни процеси на женски полови органи, сърдечно-съдови болести, туберколоза, хемороиди и по време на бременност.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР