В одещият телевизионен канал отново дава възможност на българските избиратели

...
В одещият телевизионен канал отново дава възможност на българските избиратели
Коментари Харесай

Започват предизборните дебати в „Здравей, България“

В одещият ефирен канал още веднъж дава опция на българските гласоподаватели да получат бърза и достоверна информация в предизборната акция за избор на Народно заседание на 11 юли. С потвърдения си опит публицистите на NOVA ще дават справедлива и цялостна картина на политическата конкуренция, гарантирайки равни условия за телевизионно наличие на кандидатите.

Екипът на „ Новини и настоящи излъчвания “ дава опция на политическите партии и обединения да дискутират значимите за обществото проблеми и да предложат решения в предизборни диспути, самостоятелни участия и лидерски изявленията.

Първият пряк конфликт на позиции и хрумвания следва на следващия ден с дискусионния формат на „ Здравей, България “ – „ Всеки против всеки “. Финалният спор в утринния блок на NOVA ще се състои на 9 юли с решителна телевизионна борба за вота на гласоподавателите, когато кандидатите ще се изправят пред точните въпроси на водещите Мирослава Иванова и Виктор Николаев .

В делничните дни от 29 юни до 8 юли водещите на „ Здравей, България “ ще разговорят с водачи на политически обединения.

Уикенд форматът „ Събуди се “ с Марина Цекова слага акцент върху дамите в политиката. Събеседници на водещата ще бъдат жените-политици, които към този момент се борят за публичното доверие и уравновесено посланичество в идващия парламент.

Персонални диалози със знакови политически фигури и водачи на листи феновете ще проследят и в публицистичното предаване „ Неделята на NOVA “.

Нова Бродукастинг Груп дава опция на българите в страната и чужбина да проследят предизборната акция за новите народни представители в действително време на всички свои платформи – в телевизионния ефир на NOVA и NOVA NEWS, в ефира на радио NOVA NEWS, както и в уеб страниците,,. Бърз достъп до най-важните вести обезпечава и мобилното приложение на NOVA, с което потребителите ще се осведомят за всичко значимо и настоящо, както и във и профилите на Новините на NOVA.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара В кръчмата: - Дай ум какво да купя на дамата за рождения ден. - Най-добре е да попиташ нея. - А, не! Толкова пари нямам! Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниДосега се знаеше доста малко за езеротоКристиан Ериксен получи сърдечен арест по време на мача от UEFA EURO 2020™Стефан Янев: Сега имаме опция да работим по нерешените въпросиСофи Рис-Джоунс споделя, че загубата на принц Филип е отворила голяма бездна в живота имРазликата сред двете партии, които се борят за победа на вота, е едвам 0,2%Да създадем въодушевление за футболЩе има ли смяна в противоепидемичните меркиИма притеснителни неща и към газовата връзка с ГърцияИнцидентът е от Благоевград, назначена е проверкаКои са най-одобряваните политициУчените към момента не схващат изцяло механизмите на тези действияТревогата на Министерство на регионалното развитие е, че поради късия период, плановете за укрепването на свлачищата няма да бъдат завършениПрезидентът се срещна с европейския комисар по опазване на здравето и сигурност на хранитеЗа първи път събитието се организира в ефирен ефир от 21 до 24 юниЗащото „ героите не вършат по този начин “Заповедта е в действие от 17.06.2021 година до 30.10.2021 година включителноОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР